Sport Vesti Zrenjanin

Selektor srpske reprezentacije Pavle Jovanov posetio Kajak klub Begej

pavle jovanov

Selektor kajak kanu reprezentacije Srbije Pavle Jovanov obišao je zrenjaninski Kajak klub Begej.

 

Begej već godinama u svojim redovima ima odlične takmičare, pa je i ova poseta bila prava prilika da se selektor Pavle Jovanov na licu mesta u to uveri.

 

Inače, posle duže vremena, ovo je bila prva poseta jednog zvaničnika Kajakaškog saveza Srbije zrenjaninskom klubu.

 

Pročitajte još: ASK iz Aradca prvi put u istoriji se plasirao u Područnu ligu Zrenjanin

 

“U sklopu aktivnosti koje selektor u ovom periodu sprovodi jeste i obilazak kajakaških klubova. Tako je posetio i naš klub i prisustvovao je treningu svih kategorija takmičara. Selektora smo upoznali sa planom rada, aktivnostima kluba, trenažnim procesom, merama koje sprovodimo u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa i problemima sa kojima se suočavamo. Selektor je izrazio zadovoljstvo zbog načina funkcionisanja kluba i uslova kojima raspolažemo. Naročito je pohvalio takmičare koji su konstantno, već nekoliko godina unazad, članovi reprezentacije Srbije u mlađim selekcijama. Oni u toj ulozi postižu i odlične rezultate. Nadamo se da će u budućnosti ovakvih poseta biti više, a saradnja sa savezom i selektorom dobra kao i do sada, pa čak i bolja”, kažu u upravi Kajak kluba Begej.

 

pavle jovanov

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM