• ASK iz Aradca prvi put u istoriji se plasirao u Područnu ligu Zrenjanin

    Fudbalski klub ASK iz Aradca prvi put u klupskoj istoriji imaće priliku da se nadmeće u Područnoj ligi Zrenjanin, a igrači i rukovodstvo kluba ne kriju radost zbog velikog uspeha.   – Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da su lige amaterskog ranga, srpske i lige nižeg takmičarskog ranga, završene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ASK iz Aradca prvi put u istoriji se plasirao u Područnu ligu Zrenjanin

    Fudbalski klub ASK iz Aradca prvi put u klupskoj istoriji imaće priliku da se nadmeće u Područnoj ligi Zrenjanin, a igrači i rukovodstvo kluba ne kriju radost zbog velikog uspeha.

     

    – Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da su lige amaterskog ranga, srpske i lige nižeg takmičarskog ranga, završene zaključno sa 15. martom i da se neće nastaviti. To je ujedno značilo da je ASK postao šampion A lige Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina i plasirao se u viši rang. Prvi put u istoriji našeg kluba, koji je osnovan 1957. godine, on će igrati u Područnoj ligi Zrenjanin – kaže za portal zrenjaninski.com predsednik FK ASK Dejan Striško, koji je i igrač ovog kluba.

     

    Pročitajte još: Juniorke Košarkaškog kluba Proleter treniraju na otvorenim terenima

     

    On ističe da u ASKu pomalo žale što prvenstvo nije odigrano do kraja, ali su uvereni da bi plasman u Područnu ligu bio neupitan.

     

    – Svim igračima, treneru, upravi i sponzorima čestitam na trudu i ostvarenom cilju za ovu sezonu. Ova generacija FK ASK biće upisana zlatnim slovima u klupsku istoriju. Ubeđen sam i da ćemo u Područnoj ligi biti plasirani u središnjem delu tabele. Imamo kvalitet za dobre rezultate i u višem rangu – uveren je Striško.

     

    Srđan Zakić u ulozi trenera

     

    On, inače, u klubu igra na različitim pozicijama, po potrebi od štopera do centarfora.

     

    – U klubu vlada veliko drugarstvo, a to je prvi uslov za dobre rezultate. Imamo sjajnog sponzora, odličnog trenera Srđana Zakića, bivšeg igrača Proletera, tu je i njegov asistent Dušan Mijić… Oslonićemo se na postojeći igrački kadar koji je najvećim delom iz sela, ali moguća su i dva – tri pojačanja. Ono što moramo odmah da radimo jeste popravka terena, da bismo imali bolje uslove za odigravanje utakmica. Obaveza nam je sada i da formiramo podmladak i taj uslov ćemo ispuniti – napominje Striško.

     

    On i klupske kolege sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone i priliku da odmere snage sa jačim ekipama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport