• Sedmi „Trofej Džonija Vajsmilera“ okupio rekordan broj plivača (Foto)

    Sedmi po redu plivački maraton „Trofej Džonija Vajsmilera“ održan je u subotu, 27. juna, na popularnom zrenjaninskom kupalištu „Peskara“.   – Na startu takmičenja pojavilo se ukupno sedamdeset troje učesnika na svim stazama, što u glavnoj trci od tri kilometara, što u trci od dvesta metara za malu decu, a bilo je i nekoliko rekreativaca. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sedmi „Trofej Džonija Vajsmilera“ okupio rekordan broj plivača (Foto)

    Sedmi po redu plivački maraton „Trofej Džonija Vajsmilera“ održan je u subotu, 27. juna, na popularnom zrenjaninskom kupalištu „Peskara“.

     

    – Na startu takmičenja pojavilo se ukupno sedamdeset troje učesnika na svim stazama, što u glavnoj trci od tri kilometara, što u trci od dvesta metara za malu decu, a bilo je i nekoliko rekreativaca. Uslovi su bili pomalo teški, kako za plivače, tako i za nas organizatore. Vetar koji je duvao napravio nam je problem, jer je kidao bove koje su označavale putanju plivačima. Zbog toga je i glavna trka kasnila tridesetak minuta. Inače, temperatura vode od 23 stepena u potpunosti je odgovarala plivačima – izjavio je za portal zrenjaninski.com Aleksandar Anđelić, ispred Kluba daljinskog maratonskog plivanja „Peskara“, koji je jedan od organizatora ovog plivačkog spektakla.

     

    Pročitajte još: Marina Đekić je mlada dama koja je neprikosnovena u ringu (Video)

     

    Kako su organizatori naveli, oni će se u budućnosti potruditi da od ovog maratona naprave brend „Peskare“.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport