• Marina Đekić je mlada dama koja je neprikosnovena u ringu (Video)

    Kik-bokserka Marina Đekić takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.   Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Marina Đekić je mlada dama koja je neprikosnovena u ringu (Video)

    Kik-bokserka Marina Đekić takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.

     

    Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima.

     

    Pročitajte još: Ognjen Kovačević je trostruki državni prvak i rekorder (Video)

     

    Marina Đekić ima 20 godina i studentkinja je prve godine Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Nastupa za Klub borilačkih sportova Internacional iz Zrenjanina.

     

    Višestruka je prvakinja države u kik-boksu i osvajač evropskog zlata 2015. i 2017. godine, kao juniorka. Kao juniorka je bila i vicešampionka sveta 2018. Iste te godine je kao seniorka osvojila bronzanu medalju na evropskom prvenstvu. Prošle godine je osvojila dva evropska kupa. Postala je profesionalna prvakinja države u kik-boksu.

     

    Marina je dobitnica nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    – Po završetku svoje profesionalne i amaterske karijere želja mi je da svo stečeno znanje u sportu prenesem budućim mladim sportistima – poručuje Marina.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport