• Sedma ovosezonska pobeda Radničkog, strelac Ognjen Dučić (Foto)

    FK Radnički – FK Omladinac (Novi Banovci) 1:0 (poluvreme 1:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog zabeležili su i sedmu ovosezonsku, a četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu. Oni su u okviru 11. kola Srpske lige grupa Vojvodina, na stadionu kraj Skrobare, u subotu, 26. oktobra, savladali veoma oštru i borbenu ekipu Omladinca iz Novih Banovaca rezultatom 1:0. Strelac […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sedma ovosezonska pobeda Radničkog, strelac Ognjen Dučić (Foto)

    FK Radnički – FK Omladinac (Novi Banovci) 1:0 (poluvreme 1:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog zabeležili su i sedmu ovosezonsku, a četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu. Oni su u okviru 11. kola Srpske lige grupa Vojvodina, na stadionu kraj Skrobare, u subotu, 26. oktobra, savladali veoma oštru i borbenu ekipu Omladinca iz Novih Banovaca rezultatom 1:0. Strelac je bio Ognjen Dučić.

     

    Jedini pogodak na meču viđen je u 28. minutu. Nakon slobodnog udarca, koji je izveo Nemanja Lazić, najbolje se pred golom gostiju snašao Ognjen Dučić, te je sa šest metara prosledio loptu u nebranjeni deo mreže Jagodića.

     

    Tokom prvog poluvremena obe ekipe su stvorile po nekoliko izglednih šansi. Treba istaći pogođenu prečku Jovanova u 19. minutu za domaće, kao i šut Ležaića u 24. minutu, koji je završio tik iznad okvira gola sigurnog Nemanje Radovića.

     

     

    U nastavku susreta viđeno je još nekoliko kolosalnih prilika na obe strane. Treba istaći udarac glavom Jovanova u 73. minutu, koji nije pretvoren u pogodak zahvaljujući pribranosti igrača gostiju Ranđića, koji sa gol linije glavom izbija loptu i spašava siguran gol, kao i stativu rezerviste Đorđa Bićanina u 77. minutu za domaći tim. Gosti su najizgledniju šansu za poravnanje rezultata propustili u poslednjim minutima susreta. Tada je Labovićev odličan šut fantastičnom intervencijom uspeo da zaustavi golman crveno – crnih Radović.

     

    Pročitajte još: Nastavak rekonstrukcije Gradskog stadiona, na redu teren i tribine

     

    Sa ukupno sakupljenih 23 boda, Radnički se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli. U narednom kolu, već sledeće subote, Zrenjaninci će ponovo biti domaćini. Na noge im dolazi debitant u ovom rangu takmičenja, ekipa 1. maja iz Rume.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport