• Sedamnaest klubova isključeno iz Sportskog saveza Grada Zrenjanina

    Na sednici Upravnog odbora Sportskog saveza Grada Zrenjanina jednoglasno je odlučeno da iz saveza bude isključeno 17 sportskih organizacija.   U odluci koju je potpisao predsednik Sportskog saveza Grada Zrenjanina Rajko Petrović navodi se da su iz članstva saveza isključeni Šahovski savez Grada Zrenjanina, Odbojkaški klub MD Zrenjanin, OKK Gradnulica i ŽFK Radnički 1919.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sedamnaest klubova isključeno iz Sportskog saveza Grada Zrenjanina

    Na sednici Upravnog odbora Sportskog saveza Grada Zrenjanina jednoglasno je odlučeno da iz saveza bude isključeno 17 sportskih organizacija.

     

    U odluci koju je potpisao predsednik Sportskog saveza Grada Zrenjanina Rajko Petrović navodi se da su iz članstva saveza isključeni Šahovski savez Grada Zrenjanina, Odbojkaški klub MD Zrenjanin, OKK Gradnulica i ŽFK Radnički 1919.

     

    Članovi saveza nisu više ni SK gluvih Zvezda, Konjički klub Rusanda iz Melenaca, Fitnes klub Stefani i košarkaški klubovi Storm, Klek i Mladost iz Banatskog Despotovca.

     

    Odlukom Upravnog odbora, iz članstva su isključeni i Padel klub Mat 4 Padel, Sportsko udruženje Off road 4×4, Ragbi klub Petrovgrad i SK Red foks 896.

     

    Pročitajte još: Agilna uprava Fudbalskog kluba Radnički predstavila prva pojačanja

     

    Na spisku klubova koji su isključeni iz Sportskog saveza Grada Zrenjanina nalaze se i Klub borilačkih veština Petrova garda iz Zrenjanina, Sportsko – rekreativno udruženje Sportsmen i Fudbalski klub Jedinstvo iz Ečke.

     

    Kako saznaje portal zrenjaninski.com, u većini slučajeva razlog za isključenje je taj što ove sportske organizacije nisu platile članarinu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport