• Agilna uprava Fudbalskog kluba Radnički predstavila prva pojačanja

    Nakon visokog trećeg mesta koje je zauzeo na tabeli Srpske lige grupa Vojvodina po završetku jesenjeg dela šampionata, ambicije zrenjaninskog Radničkog za visokim plasmanom u drugom delu sezone naglo su porasle.   Pošto je jedan od najboljih iz redova trećeligaša iz grada na obalama Begeja, Miloš Savanović, napustio ekipu, te odlučio da svoju igračku karijeru […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Agilna uprava Fudbalskog kluba Radnički predstavila prva pojačanja

    Nakon visokog trećeg mesta koje je zauzeo na tabeli Srpske lige grupa Vojvodina po završetku jesenjeg dela šampionata, ambicije zrenjaninskog Radničkog za visokim plasmanom u drugom delu sezone naglo su porasle.

     

    Pošto je jedan od najboljih iz redova trećeligaša iz grada na obalama Begeja, Miloš Savanović, napustio ekipu, te odlučio da svoju igračku karijeru nastavi u Železničaru iz Pančeva, u klubu je delimično ostalo upražnjeno mesto na poziciji napadačkog veznog igrača.

     

    Shodno tome, agilna uprava crveno-crnih sa Skrobare posegnula je za angažmanom novih igrača. Očekuje se da oni svojim kvalitetima doprinesu još boljim rezultatima u prolećnom delu sezone.

     

    Iako prelazni rok još uvek zvanično nije počeo, stigla su prva pojačanja u vidu Aleksandra Čigoje i Marka Tadića.

     

    Pročitajte još: Ove nedelje počinje tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu

     

    Aleksandar Čigoja rođen je 1993. godine. Ponikao je u zrenjaninskom Banatu. Igra na poziciji napadačkog veznog igrača. Pre dve sezone igrao je za Radnički, da bi proteklih godinu i po dana branio boje Borca iz Sakula.

     

    Marko Tadić je još jedan igrač koji je prve fudbalske korake napravio u Zrenjaninu. Rođen je 1995. godine. Takođe igra na poziciji napadačkog veznog igrača. Nakon Mladosti iz Bačkog Jarka, ČSK iz Čelareva i Modriče, Marko će nastavak svoje igračke karijere provesti u redovima zrenjaninskog Radničkog.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport