• Sečanj sinoć bio domaćin borilačkog spektakla SBC Revenge

    Borilački spektakl SBC Revenge, 43. po redu, sinoć je po prvi put organizovan na sportskom terenu „Partizanovo“ u Sečnju.   Publika u ovom banatskom mestu imala je priliku da uživo pogleda osam MMA borbi u organizaciji Serbian Battle Championship-a.   PROČITAJTE JOŠ: Iz Proletera u Zvezdu: Uroš Kolundžić napustio redove Zrenjaninaca   Najviše pažnje izazvao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sečanj sinoć bio domaćin borilačkog spektakla SBC Revenge

    Borilački spektakl SBC Revenge, 43. po redu, sinoć je po prvi put organizovan na sportskom terenu „Partizanovo“ u Sečnju.

     

    Publika u ovom banatskom mestu imala je priliku da uživo pogleda osam MMA borbi u organizaciji Serbian Battle Championship-a.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Iz Proletera u Zvezdu: Uroš Kolundžić napustio redove Zrenjaninaca

     

    Najviše pažnje izazvao je nastup domaćeg borca Tomislava Milića iz Žitišta, koji je u subotu uveče izgubio meč, po prvi put u karijeri MMA borca. Njega je tehničkim nokautom u prvoj rundi pobedio Božidar Krstić.

     

    Aleksandar Đorđević je pobedio Turčina Cihana Kaplana tehničkim nokautom u drugoj rundi, dok je Nemanja Todorović savladao Dušana Bidžića tehničkim nokautom u prvoj rundi.

     

    Ramazan Sari bio je bolji od Adnana Alića, a Elvin Alakbarov od Hasana Kačevića.

     

    Stefan Zvijer je pobedio Davora Matića polugom na ruci u prvoj rundi.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Carlos Eduardo iz Brazila je pobedio Benjamina Šehića iz Bosne i Hercegovine nokautom u drugoj rundi, a Akhmed Akhriev iz Turske Brazilca Paula Goncalvesa tehničkim nokautom u prvoj rundi.

     

    sbc revenge 43
    Foto: SBC Revenge

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport