• Iz Proletera u Zvezdu: Uroš Kolundžić napustio redove Zrenjaninaca

    Desno krilo, Uroš Kolundžić, peto je pojačanje Zvezdinog rukometnog tima za sezonu pred nama, objavili su beogradski crveno-beli.   Kolundžić se istakao u prethodnoj sezoni i plej-aut doigravanju u dresu Rukometnog kluba Proleter iz Zrenjanina, upravo protiv Crvene zvezde. To ga je, kako je naveo njegov novi klub, i preporučilo crveno-belima.   PROČITAJTE JOŠ: Otvorene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Iz Proletera u Zvezdu: Uroš Kolundžić napustio redove Zrenjaninaca

    Desno krilo, Uroš Kolundžić, peto je pojačanje Zvezdinog rukometnog tima za sezonu pred nama, objavili su beogradski crveno-beli.

     

    Kolundžić se istakao u prethodnoj sezoni i plej-aut doigravanju u dresu Rukometnog kluba Proleter iz Zrenjanina, upravo protiv Crvene zvezde. To ga je, kako je naveo njegov novi klub, i preporučilo crveno-belima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Otvorene prijave za šesti po redu Zrenjaninski polumaraton

     

    Uroš Kolundžić je rođen 2000. godine u Subotici. Karijeru je započeo u matičnom Spartaku. Nakon pozajmice u Dalmatincu iz Riđice, kod Sombora, usledio je angažman u ORK Mačvi iz Bogatića, a zatim i u zrenjaninskom Proleteru.

     

    Privukao je pažnju kao drugi strelac ekipe sa 97 golova, iza Momira Rnića. U plej-autu je bio prvi strelac ekipe, ukupno četvrti u doigravanju sa 46 golova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Nakon Ramzija Majduba, Nikole Perića, Miloša Bujišića i Rotema Segala, Kolundžić je peto pojačanje na Marakani pred početak priprema za novu sezonu. On će pojačati konkurenciju na desnom krilu, zajedno sa Majdubom. Dobro došao u Crvenu zvezdu“, saopštio je RK Crvena zvezda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport