• Savo Milošević pozvao mladog Zrenjaninca u seniorski tim Partizana

    Još jednom Zrenjanincu smeši se fantastična fudbalska karijera. Naime, sedamnaestogodišnji Dragan Bojat, izdanak zrenjaninske škole fudbala, pozvan je u seniorski tim beogradskog Partizana.   Bojat je postao poznat u fudbalskim krugovima kada je prošle godine evrogolom zatresao mrežu Crvene zvezde u omladinskom derbiju.   Pročitajte još: Edvin Eleven još jedan Zrenjaninac u redovima superligaša TSC […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Savo Milošević pozvao mladog Zrenjaninca u seniorski tim Partizana

    Još jednom Zrenjanincu smeši se fantastična fudbalska karijera. Naime, sedamnaestogodišnji Dragan Bojat, izdanak zrenjaninske škole fudbala, pozvan je u seniorski tim beogradskog Partizana.

     

    Bojat je postao poznat u fudbalskim krugovima kada je prošle godine evrogolom zatresao mrežu Crvene zvezde u omladinskom derbiju.

     

    Pročitajte još: Edvin Eleven još jedan Zrenjaninac u redovima superligaša TSC

     

    Za klupski sajt FK Partizan Dragan Bojat je izjavio da je došao iz Proletera iz Zrenjanina.

     

    – Fudbal sam zavoleo na ulici i onda me je otac odveo na prvi trening u jedan mali lokalni klup „Sporto“ sa četiri godine. Prvi put sam dobio poziv za Partizan 2012. godine na jedanom turniru u Beogradu. Tu sam prvi put zaigrao za crno-bele. U omladinskoj školi Partizana sam sve do danas igrao u svim kategorijama. Želja mi je debi u dresu Partizana i osvajanje trofeja sa Partizanom. Voleo bih da zaigram na večitom derbiju pred našim navijačima i da naravno postignem gol, to mi je najveći san. Dolazak u prvi tim je za mene želja od malih nogu, otkad sam napravio prve fudbalske korake, i sada mi se to ostvarilo. Presrećan sam i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje – poručio je Bojat.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport