• Edvin Eleven još jedan Zrenjaninac u redovima superligaša TSC

    Još jedan Zrenjaninac našao se u redovima Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole, superligaša koji je prethodnu sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli. U pitanju je veoma talentovani Edvin Eleven (2002), koji je u TSC stigao iz omladinskog pogona Crvene zvezde.   „Edvin Eleven je novo pojačanje našeg tima. Mladi napadač stiže iz omladinskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Edvin Eleven još jedan Zrenjaninac u redovima superligaša TSC

    Još jedan Zrenjaninac našao se u redovima Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole, superligaša koji je prethodnu sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli. U pitanju je veoma talentovani Edvin Eleven (2002), koji je u TSC stigao iz omladinskog pogona Crvene zvezde.

     

    „Edvin Eleven je novo pojačanje našeg tima. Mladi napadač stiže iz omladinskog pogona Crvene zvezde. Dobrodošao u TSC porodicu“, saopštio je klub iz Bačke Topole.

     

    Ovim povodom oglasio se i mladi Eleven, koji je poručio da je zadovoljan jer je došao u dobar i organizovan klub.

     

    – Drago mi je da sam prešao u klub kao što je TSC. U pitanju je fenomenalna ekipa i ovde su sjajni uslovi za rad. Sad ću moći još više da napredujem pored trenera Zoltana Saba, njegovih pomoćnika i fantastičnih saigrača. Na meni je da radim, da se trudim i da se pokažem u što boljem svetlu – istakao je Eleven.

     

    Pročitajte još: Vladimir Ivić proglašen za najboljeg fudbalskog trenera u Izraelu!

     

    Prethodno je dres TSC-a zadužio devetnaestogodišnji Zrenjaninac Bojan Balaž, koji je ranije nastupao za Partizan. Zanimljivo je i da se na golu TSC-a nalazi Užičanin Nenad Filipović, inače nekadašnji golman FK Banat iz Zrenjanina.

     

    Posle kratkog odmora, igrači TSC-a počeli su pripreme za novu sezonu i nove izazove. I to sa dvojicom mladih Zrenjaninaca u svojim redovima. Srećno, momci!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport