• Savate: Nikolija Ilić najuspešnija juniorka, njenim trenerima dodeljena specijalna priznanja

    Na svečanoj godišnjoj skupštini Savate saveza Srbije dodeljena su priznanja najuspešnijim sportistima u prošloj godini. Članica Savate kluba Banat iz Zrenjanina Nikolija Ilić proglašena je za najuspešniju juniorku u kombat savateu. Nikolija je prvakinja Srbije i osvajačica zlatnog odličja na svetskom kupu u Plovdivu u 2022. godini.   PROČITAJTE JOŠ: Pehar stigao u Zrenjanin: Mlađi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Savate: Nikolija Ilić najuspešnija juniorka, njenim trenerima dodeljena specijalna priznanja

    Na svečanoj godišnjoj skupštini Savate saveza Srbije dodeljena su priznanja najuspešnijim sportistima u prošloj godini. Članica Savate kluba Banat iz Zrenjanina Nikolija Ilić proglašena je za najuspešniju juniorku u kombat savateu. Nikolija je prvakinja Srbije i osvajačica zlatnog odličja na svetskom kupu u Plovdivu u 2022. godini.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pehar stigao u Zrenjanin: Mlađi seniori Rvačkog kluba Proleter šampioni države!

     

    – Njoj ovo priznanje mnogo znači jer je mlada takmičarka, tek joj je 19 godina, i ono predstavlja podstrek u nastavku karijere. Nikolija je, nažalost, trenutno u velikom problemu. Povređeno joj je koleno na pripremama i neophodna joj je operacija, kako bi se što pre oporavila i nastavila da se bori za naš klub i Srbiju. Naš savez je pokušao da joj zakaže operaciju u Kliničkom centru u Beogradu, a urgirali su i Sportski savez Srbije i Olimpijski komitet Srbije. Još uvek nemamo potvrdan odgovor, a nemamo ni novca da sami platimo operaciju. Ako pomoć izostane, organizovaćemo se i prikupiti pare – kaže za portal zrenjaninski.com Slobodan Popov, predsednik Savate kluba Banat.

     

    Treneri SK Banat Ivana Popadić Popov i Slobodan Popov na istoj svečanosti su dobili specijalna priznanja kao zaslužni sportisti saveza. Zajedno su osvojili devet svetskih i šest evropskih odličja. Bili su svetski i evropski prvaci.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Muški džemperi koji se nose ove zime

     

    – Pored priznanja, koja uvek prijaju, bitnije nam je vreme koje smo godinama provodili sa plemenitim drugarima iz reprezentacije i sa predsednikom Savate saveza Srbije Miodragom Rakićem, koji nam je mnogo toga omogućio – ističe Slobodan Popov.

     

    ivana popadić popov nikolija ilić i slobodan popov

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin