• Pehar stigao u Zrenjanin: Mlađi seniori Rvačkog kluba Proleter šampioni države!

    Rvači Proletera iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto na državnom prvenstvu Srbije za mlađe seniore (U23), koje je održano u Valjevu, u organizaciji tamošnjeg Rvačkog kluba Mladost i Rvačkog saveza Srbije. Na prvom ovogodišnjem prvenstvu države nastupilo je 113 rvača i 20 rvačica uzrasta do 23 godine, iz 25 klubova iz Srbije.   U ekipnom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pehar stigao u Zrenjanin: Mlađi seniori Rvačkog kluba Proleter šampioni države!

    Rvači Proletera iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto na državnom prvenstvu Srbije za mlađe seniore (U23), koje je održano u Valjevu, u organizaciji tamošnjeg Rvačkog kluba Mladost i Rvačkog saveza Srbije. Na prvom ovogodišnjem prvenstvu države nastupilo je 113 rvača i 20 rvačica uzrasta do 23 godine, iz 25 klubova iz Srbije.

     

    U ekipnom plasmanu, najuspešniji je bio Proleter sa 103 boda. Drugo mesto su zauzeli rvači Kragujevca sa 95 osvojenih bodova, dok je trećeplasirani beogradski Partizan sa istim brojem bodova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Naftagas predstavio šest pojačanja: U nastavku prvenstva igrački kadar će biti dosta jači

     

    Za najuspešnijeg rvača prvenstva proglašen je Strahinja Đermanović iz valjevske Mladosti. Drugi je Bojan Dončić iz Kragujevca, a treći Branko Đukić iz Proletera.

     

    Kod devojaka, najuspešniji je RK Crvena zvezda sa osvojenih 105 bodova. Drugi je Partizan sa 70, a treće Potisje iz Kanjiže sa 25 bodova.

     

    „Naš tim, koji su predvodili treneri Đorđe Miolski i Dušan Popetru, na prvenstvu je nastupio sa sedam takmičara. Iako nekompletni zbog povreda, uspeli smo da osvojimo novi pehar i da šampionsku titulu donesemo u Zrenjanin. Prvaci Srbije su postali Branko Đukić (82kg) i Andrija Mihajlović (87kg). Srebro je osvojio Andrej Velisavljev (55kg), a bronzanu medalju Marko Supić (130kg)“, saopštio je Rvački klub Proleter iz Zrenjanina.

     

    Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković čestitao je svim rvačima, rvačicama i klubovima na izuzetno visokom kvalitetu rvanja i ostvarenim rezultatima.

     

    – Ponosan sam što imamo progres u svim uzrasnim kategorijama, a to pokazuje da RSS ima odlično definisanu strategiju i način rada. Čeka nas dinamična i uzbudljiva godina i siguran sam da će se o rvanju i našim rezultatima u Srbiji tek govoriti – izjavio je Trajković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport