• SAS pretrpeo poraz u revanš utakmici finala Omladinske futsal lige Vojvodine

    U revanš utakmici finala Omladinske futsal lige Vojvodine, ekipa Kluba malog fudbala Leteći Holanđanin iz Vrbasa, predvođena sjajnim strategom Igorom Mirickim, pobedila je vršnjake iz KMF SAS iz Zrenjanina rezultatom 9:1.   U prvoj utakmici odigranoj u Zrenjaninu rezultat je bio 3:3.   PROČITAJTE JOŠ: Srpski, hrvatski i crnogorski vaterpolisti okupili se u Zrenjaninu   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS pretrpeo poraz u revanš utakmici finala Omladinske futsal lige Vojvodine

    U revanš utakmici finala Omladinske futsal lige Vojvodine, ekipa Kluba malog fudbala Leteći Holanđanin iz Vrbasa, predvođena sjajnim strategom Igorom Mirickim, pobedila je vršnjake iz KMF SAS iz Zrenjanina rezultatom 9:1.

     

    U prvoj utakmici odigranoj u Zrenjaninu rezultat je bio 3:3.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srpski, hrvatski i crnogorski vaterpolisti okupili se u Zrenjaninu

     

    Omladinci iz Vrbasa su dominantnim nastupom tokom cele sezone zasluženo osvojili titulu prvaka Omladinske futsal lige Vojvodine za takmičarsku 2022/23. sezonu.

     

    Pehare Fudbalskog saveza Vojvodine učesnicima finalne utakmice predao je Boris Pravilović, komesar za takmičenje Futsal lige Vojvodine.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport