• SAS ponovo remizirao, Tomin i Radenković zatresli mrežu gostiju (Foto)

    KMF SAS – KMF Banjica (Beograd) 2:2 (poluvreme 2:1)   Futsal ekipa KMF SAS iz Zrenjanina odigrala je u petak, 25. septembra, nerešeno 2:2 sa beogradskom Banjicom. Bio je to drugi ovosezonski remi „lude družine“, u isto toliko odigranih kola dosadašnjeg toka šampionata drugoligaškog karavana.   PROČITAJTE JOŠ: Osmom uzastopnom pobedom Proleter završio seriju kontrolnih utakmica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SAS ponovo remizirao, Tomin i Radenković zatresli mrežu gostiju (Foto)

    KMF SAS – KMF Banjica (Beograd) 2:2 (poluvreme 2:1)

     

    Futsal ekipa KMF SAS iz Zrenjanina odigrala je u petak, 25. septembra, nerešeno 2:2 sa beogradskom Banjicom. Bio je to drugi ovosezonski remi „lude družine“, u isto toliko odigranih kola dosadašnjeg toka šampionata drugoligaškog karavana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Osmom uzastopnom pobedom Proleter završio seriju kontrolnih utakmica

     

    Poveli su momci iz grada na obalama Begeja već u 4. minutu sjajnim pogotkom Tomina. On je mrežu zatresao sa linije šesterca. Na 2:0 povisio je Radenković u 11. minutu, kada je nakon snažnog šuta Aleksandra Tomina, on sa dva metra skrenuo putanju lopte, te na taj način po drugi put u meču naterao golmana gostiju Destanija da vadi loptu iz mreže.

     

     

    Banjičani su smanjili na 2:1 trideset sekundi pre isteka prvog poluvremena. Strelac gola za goste, sa udaljenosti od desetak metara, bio je Mirić.

     

    U drugom poluvremenu viđena je ujednačena igra oba rivala, sa dosta lepih zamisli, ali takođe i velikim brojem grešaka na obe strane. Jedini gol u ovom periodu postigao je Vasiljević u 35. minutu, kada je uspeo šutem sa pet metara iskosa sa leve strane da pronađe nebranjeni deo mreže Rodića, te na taj način postigne izjednačujući pogodak i, ispostavilo se na kraju, gol za konačnih 2:2.

     

    U narednom kolu izabranici Milivoja Batinice gostuju u Gornjem Milanovcu, gde će odigrati meč treće runde protiv KMF Metalac Kolorado.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport