• Osmom uzastopnom pobedom Proleter završio seriju kontrolnih utakmica

    KK Proleter Naftagas – KK Dynamic (Beograd) 83:68 (22:19, 17:17, 20:16, 24:16)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera pobedom u utakmici protiv juniorskog tima KK Dynamic iz Beograda završili su seriju kontrolnih utakmica, odigranih u sklopu priprema za nastupajuće prvenstvo.   PROČITAJTE JOŠ: Treneri najavljuju neizvestan finalni turnir Kupa “Branislav Pokrajac”   Bila je ovo osma uzastopna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Osmom uzastopnom pobedom Proleter završio seriju kontrolnih utakmica

    KK Proleter Naftagas – KK Dynamic (Beograd) 83:68 (22:19, 17:17, 20:16, 24:16)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera pobedom u utakmici protiv juniorskog tima KK Dynamic iz Beograda završili su seriju kontrolnih utakmica, odigranih u sklopu priprema za nastupajuće prvenstvo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Treneri najavljuju neizvestan finalni turnir Kupa “Branislav Pokrajac”

     

    Bila je ovo osma uzastopna pobeda izabranika Stefana Atanackovića. To nedvosmisleno ukazuje na činjenicu da će crveno-beli iz grada na obalama Begeja biti jedni od glavnih kandidata za vrh tabele u predstojećem šampionatu Druge lige Srbije, koje startuje narednog vikenda.

     

     

    Veoma bitan podatak je da se na parket, nakon više od mesec dana, vratio jedan od glavnih pojačanja KK Proleter Bojan Davidovac. On je u svojoj roli na jučerašnjoj utakmici zabeležio sedam postignutih poena.

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Roknić sa 22 poena. U stopu ga je pratio Paunović, koji je utakmicu završio sa učinkom od 19 poena.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport