• ŠAMPIONI: Sedma titula u rukama stonotenisera Banata!

    Stonoteniski savez Srbije proglasio je zrenjaninski Banat za šampiona muške Super lige za sezonu 2019/2020! To je većinom glasova odlučio Izvršni odbor Stonoteniskog saveza Srbije na elektronskoj sednici.   Za proglašenje ekipe Banata za šampiona glasalo je pet članova IO, dok su ostali bili za neproglašenje šampiona, uzdržani ili nisu glasali. Banat je proglašen za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠAMPIONI: Sedma titula u rukama stonotenisera Banata!

    Stonoteniski savez Srbije proglasio je zrenjaninski Banat za šampiona muške Super lige za sezonu 2019/2020! To je većinom glasova odlučio Izvršni odbor Stonoteniskog saveza Srbije na elektronskoj sednici.

     

    Za proglašenje ekipe Banata za šampiona glasalo je pet članova IO, dok su ostali bili za neproglašenje šampiona, uzdržani ili nisu glasali. Banat je proglašen za šampiona jer je u ligaškom delu takmičenja završio na prvom mestu.

     

    Podsećamo, finale plej-ofa između Banata i Crvene zvezde, koje je trebalo da se odigra 28. juna, u beogradskom SC Vizura, nije odigrano zbog pojave simptoma koronavirusa kod jednog od igrača Crvene zvezde.

     

    Ilija Majstorović: Jedina prava i sportska odluka

     

    – Ovo je za nas bila očekivana odluka. Pet članova Izvršnog odbora je glasalo za stavku da treba da se proglasi šampion na osnovu tabele po završetku ligaškog dela takmičenja. Verovali smo da će se doneti prava odluka. Po našem mišljenju, ovo je jedina prava i sportska odluka koja je mogla da se donese. Velika je žal kod svih nas što to finale nije odigrano, jer smatram da smo bili izuzetno spremni da pobedimo Crvenu zvezdu na terenu u samom finalu, kao što smo ih pobedili samo nedelju dana pred final four, u poslednjem kolu u Zrenjaninu – istakao je Ilija Majstorović, u ekskluzivnoj izjavi za portal zrenjaninski.com.

     

    Pročitajte još: Konjima do Hurgade: Nikola Živančević najbolji vozač u trci dvoprega!

     

    Ilija je napomenuo da su njegovi saigrači i on za ovu titulu radili proteklih jedanaest meseci, ali da se sezona odužila i da je bilo izuzetno teško. Pogotovo što je bilo gotovo nemoguće tempirati formu za najbitnije mečeve zbog poznate situacije vezane za koronavirus.

     

    – Sedma titula, a treća u nizu je u našim rukama. Već danas ispred sebe stavljamo novi cilj, a to je osma titula i pomeranje granica – zaključio je naš sagovornik.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport