• Šampion Srbije i reprezentativac Zoran Ludoški briljirao u Nemačkoj!

    Šampion Srbije i juniorski reprezentativac, sedamnaestogodišnji teniser Zoran Ludoški iz Zrenjanina, briljirao je na juniorskom ITF turniru J2 kategorije, koji je u održan u nemačkom mestu Reningenu.   PROČITAJTE JOŠ: Imamo šampiona: Marko Lakatuš prvak Srbije u mini kajaku jednosedu!   Šampionski trofej Zoran je podigao u dubl konkurenciji u paru sa Čehom Filipom Alptauerom. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šampion Srbije i reprezentativac Zoran Ludoški briljirao u Nemačkoj!

    Šampion Srbije i juniorski reprezentativac, sedamnaestogodišnji teniser Zoran Ludoški iz Zrenjanina, briljirao je na juniorskom ITF turniru J2 kategorije, koji je u održan u nemačkom mestu Reningenu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Imamo šampiona: Marko Lakatuš prvak Srbije u mini kajaku jednosedu!

     

    Šampionski trofej Zoran je podigao u dubl konkurenciji u paru sa Čehom Filipom Alptauerom. Oni su u finalu savladali srpski par Nikolu Zekića i Vuka Rađenovića 7:5, 6:4.

     

    zoran ludoški

     

    U singl konkurenciji, Zoran Ludoški je osvojio naslov vicešampiona nakon finala u kome je izgubio od predstavnika Austrije Matijasa Ujvarija 2:6, 4:6.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U polufinalu Ludoški je bio bolji od Nemca Davida Fiksa 4:6, 6:4, 6:3, dok je Matijas pobedio srpskog reprezentativca Nikolu Zekića 2:6, 3:6.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rvač Branko Đukić od malih nogu korača stazama pobednika

     

    zoran ludoški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport