• Šampion Srbije: Dario Tomić proglašen za najboljeg tehničara na prvenstvu

    Dario Tomić i Mile Jovanović predstavljali su Boks klub Banat iz Zrenjanina na omladinskom pojedinačnom prvenstvu Srbije, koje je od 6. do 9. oktobra održano u Beogradu.   Dario Tomić je nastupio u kategoriji do 75kg. U finalnom meču je bio veoma raspoložen, spreman i rešen da pokaže svo svoje umeće protiv Adama Krstovića, takmičara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šampion Srbije: Dario Tomić proglašen za najboljeg tehničara na prvenstvu

    Dario Tomić i Mile Jovanović predstavljali su Boks klub Banat iz Zrenjanina na omladinskom pojedinačnom prvenstvu Srbije, koje je od 6. do 9. oktobra održano u Beogradu.

     

    Dario Tomić je nastupio u kategoriji do 75kg. U finalnom meču je bio veoma raspoložen, spreman i rešen da pokaže svo svoje umeće protiv Adama Krstovića, takmičara BK Grejtes iz Lazarevca. Tomić je briljirao i nakon tri runde je, jednoglasnom odlukom sudija, pobedio i postao prvak Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Milan Bulaja prvak države, Marko Milutin osvojio bronzu

     

    Žiri, koji su činili selektori reprezentacija, na čelu sa predsednikom Nenadom Borovčaninom, doneo je odluku da Tomić bude i zvanično proglašen za najboljeg tehničara ovog prvenstva.

     

    Mile Jovanović je nastupio u kategoriji do 51kg i ovog puta je morao da se zadovolji srebrnom medaljom. Izgubio je u finalu, preglasavanjem sudija, od takmičara iz BK Srbija iz Surdulice Miloša Marinkovića.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovo je zaista veliki uspeh za Tomića! Ujedno je i dokaz koliko i kako se može isplatiti uloženi trud i rad. Podsećam da je prošle godine Strahinja Rašović osvojio titulu najboljeg kadeta u Srbiji i bronzanu medalju na evropskom prvenstvu. Ove godine je Tadija Eremić osvojio priznanje za najboljeg kadeta u Srbiji. Moramo priznati da se radi o veoma talentovanim takmičarima, kao i o kvalitetnom radu u Bokserskom klubu Banat – kaže trener Milivoj Šojić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport