• Milan Bulaja prvak države, Marko Milutin osvojio bronzu

    Milan Bulaja, takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina, osvojio je titulu državnog prvaka u kategoriji do 90 kilograma na prvenstvu Srbije za seniore U23, održanom u Beogradu. Drugi takmičar Proletera Marko Milutin je u kategoriji do 81 kilograma osvojio bronzanu medalju.   PROČITAJTE JOŠ: Zoran Tapavički i Radmila Joka osvojili zlatne medalje   Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Bulaja prvak države, Marko Milutin osvojio bronzu

    Milan Bulaja, takmičar Omladinskog džudo kluba Proleter iz Zrenjanina, osvojio je titulu državnog prvaka u kategoriji do 90 kilograma na prvenstvu Srbije za seniore U23, održanom u Beogradu. Drugi takmičar Proletera Marko Milutin je u kategoriji do 81 kilograma osvojio bronzanu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran Tapavički i Radmila Joka osvojili zlatne medalje

     

    Na međunarodnom turniru za mlađe uzraste, koji je održan u Pančevu, takmičari OJK Proleter osvojili su pet medalja. Srebrnu medalju osvojio je Marko Andrić, a bronzane Katarina Milovanov, Slavica Vasić, Jelena Stančić i Marija Aćić.

     

    Mladi kadeti takmičili su se u Stepanovićevu. Anja Kuručev i Milica Radaković osvojile su zlatne medalje, Vuk Tankosić srebrnu, a Stefan Erlaković i Jovan Koprivica bronzane.

     

    – Za mlađe su ovi turniri bila korisna provera pred državano prvenstvo koje se održava za dve nedelje. Naše zlatne devojčice osvojile su pehar za najbolju ekipu mlađih kadetkinja. Mladi članovi pokazuju lep, školski džudo na turnirima, a posebno nas raduje to što su se neki od njih prvi put popeli na pobedničko postolje – kaže trener OJK Proleter Tomislav Kohajm.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    anja kuručev i milica radaković

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport