• Šampion: Jovan Nikolčević osvojio prvo mesto na MMA turniru u Beogradu

    Takmičar MMA kluba Proleter iz Zrenjanina Jovan Nikolčević osvojio je prvo mesto na MMA turniru „Trofej Beograda“, koji je u subotu održan u zemunskoj hali „Pinki“. Nikolčević je trijumfovao u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 70 kilograma.   Jovan Nikolčević je posle tri runde savladao Nemanju Dimitrijevića iz beogradskog kluba Fight Company.   – Posle […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šampion: Jovan Nikolčević osvojio prvo mesto na MMA turniru u Beogradu

    Takmičar MMA kluba Proleter iz Zrenjanina Jovan Nikolčević osvojio je prvo mesto na MMA turniru „Trofej Beograda“, koji je u subotu održan u zemunskoj hali „Pinki“. Nikolčević je trijumfovao u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 70 kilograma.

     

    Jovan Nikolčević je posle tri runde savladao Nemanju Dimitrijevića iz beogradskog kluba Fight Company.

     

    – Posle dve runde, možda i najboljeg meča na celom turniru, sudije nisu mogle da proglase pobednika. Zato se radila treća, ekstra runda, u kojoj je naš Jovan pokazao da je ipak bolji borac – kaže za portal zrenjaninski.com trener MMA kluba Proleter Siniša Kotur.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Justin Cvetkov u trci na 300 metara postavio najbolji rezultat u Srbiji!

     

    Proleter je, inače, na „Trofeju Beograda“ nastupio sa trojicom takmičara.

     

    jovan nikolčević

     

    Aleksa Babić imao debitantski nastup

     

    Senior Slobodan Pavlović je nastupio u kategoriji do 77 kilograma i poražen je gušenjem u drugoj rundi. Njegov protivnik je bio Nikola Mijić iz Akademije Ahilej.

     

    – Moram napomenuti da je Slobodan posle pet godina pauze odradio meč koji je pokazao da mu je potrebno još vremena da se vrati u formu. Prvu rundu je odlično vodio i bodovno imao prednost. Ipak, fizička priprema još uvek nije na nivou s kojim možemo i on i ja kao trener da budemo zadovoljni – ističe Kotur.

     

    Junior Aleksa Babić je nastupio u kategoriji do 77 kilograma. Izgubio je u polufinalu od Viktora Jankovića iz Akademije Ahilej, koji je sigurno jedan od najboljih juniora u Srbiji. Aleksa je osvojio treće mesto.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Našem najmlađem takmičaru Aleksi Babiću, koji je po prvi put ušao u oktagon, ništa ne mogu da zamerim. Debitant je, imao je tremu… Sve u svemu, nismo izašli u punom sastavu zbog povreda, ali bih istakao da sam zadovoljan prikazanim. Vraćamo se nazad u salu i za nas nema odmora – zaključuje Siniša Kotur.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport