• Justin Cvetkov u trci na 300 metara postavio najbolji rezultat u Srbiji!

    U nastupu na ekipnom prvenstvu Srbije (U16), Justin Cvetkov iz Zrenjanina, takmičar Atletskog kluba AS 023, u trci na 300 metara je postavio najbolji rezultat u Srbiji, istrčavši stazu za izvanrednih 35,78 sekundi!   PROČITAJTE JOŠ: Prijem za rvače: Naši reprezentativci prikazali vrhunsko umeće   Prethodni rekord (35,93) postavljen je pre 21 godinu, odnosno 1991. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Justin Cvetkov u trci na 300 metara postavio najbolji rezultat u Srbiji!

    U nastupu na ekipnom prvenstvu Srbije (U16), Justin Cvetkov iz Zrenjanina, takmičar Atletskog kluba AS 023, u trci na 300 metara je postavio najbolji rezultat u Srbiji, istrčavši stazu za izvanrednih 35,78 sekundi!

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prijem za rvače: Naši reprezentativci prikazali vrhunsko umeće

     

    Prethodni rekord (35,93) postavljen je pre 21 godinu, odnosno 1991.

     

    Justinu je ovo peti najbolji rezultat Srbije. Pre ovoga je obarao rekorde u troboju, skoku udalj i u trkama na 200 i 300 metara.

     

    U ekipnom plasmanu, od 14 klubova, muška ekipa Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina zauzela je sedmo mesto, dok je ženska ekipa, među 18 klubova, zauzela deseto mesto.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport