• Rvački klubovi Proleter i Omladinac definitivno imaju sjajnu omladinu (Foto)

    Ponovo su Grad Zrenjanin i sportska hala Medison bili domaćini jednog velikog rvačkog takmičenja. U subotu, 22. februara, u organizaciji Rvačkog kluba Proleter, održan je Prvi Kup Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za dečake i devojčice U15.   Svoju dominaciju u mlađim uzrasnim kategorijama Zrenjaninci su potvrdili i ovaj put. U ukupnom plasmanu, sa osvojenih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rvački klubovi Proleter i Omladinac definitivno imaju sjajnu omladinu (Foto)

    Ponovo su Grad Zrenjanin i sportska hala Medison bili domaćini jednog velikog rvačkog takmičenja. U subotu, 22. februara, u organizaciji Rvačkog kluba Proleter, održan je Prvi Kup Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za dečake i devojčice U15.

     

    Svoju dominaciju u mlađim uzrasnim kategorijama Zrenjaninci su potvrdili i ovaj put. U ukupnom plasmanu, sa osvojenih 130 bodova, ekipa RK Proleter ubedljivo je zauzela prvo mesto.

     

    rvački klub proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Drago mi je da smo i na prvom Kupu do 15 godina starosti osvojili prvo mesto, pošto smo prošle nedelje osvojili prvo mesto na Kupu i za kadete. Imamo još jedno kolo Kupa. Bežimo Sokolu iz Sombora dvadesetak bodova tako da, ako ovo održimo, mislim da ćemo osvojiti Kup za ovu uzrasnu kategoriju – rekao je Đorđe Miolski, trener zrenjaninskih rvača.

     

    Pročitajte još: Poraz nakon pet setova i više od dva sata efektivne igre (Foto)

     

    Zlatom u pojedinačnim konkurencijama okitili su se Branko Đukić i Boris Petrov. Vanja Kuručev je osvojio srebrnu medalju. Na treći stepenik pobedničkog postolja popeli su se Jovan Miolski i Stevan Kojić.

     

    rvački klub omladinac
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Veoma uspešni bili su i takmičari RK Omladinac iz Botoša.

     

    – Na ovom takmičenju nastupili smo sa četiri dečaka i jednom devojčicom. Rezultatom naših takmičara veoma sam zadovoljan, s obzirom na to da smo osvojili dve zlatne medalje i jedno treće mesto. Organizacija je bila na visokom nivou – kazao je Darko Velisavljev, trener RK Omladinac.

     

    Kod Botošana, prva mesta osvojili su Andrej Velisavljev u kategoriji do 38kg i Dragan Sremac do 52kg. Danijela Dukai bila je trećeplasirana, te je osvojila bronzanu medalju kod devojčica do 66kg.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport