• Poraz nakon pet setova i više od dva sata efektivne igre (Foto)

    OK Proleter – OK Mladost (Nova Pazova) 2:3 (25:23, 13:25, 18:25, 25:21, 10:15)   Nakon više od dva sata efektivne igre i pet odigranih setova, odbojkaši zrenjaninskog OK Proleter zabeležili su deveti ovosezonski poraz. Od njih su u subotu, 22. februara, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 12. kola Druge lige grupa Sever, bili bolji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poraz nakon pet setova i više od dva sata efektivne igre (Foto)

    OK Proleter – OK Mladost (Nova Pazova) 2:3 (25:23, 13:25, 18:25, 25:21, 10:15)

     

    Nakon više od dva sata efektivne igre i pet odigranih setova, odbojkaši zrenjaninskog OK Proleter zabeležili su deveti ovosezonski poraz. Od njih su u subotu, 22. februara, na parketu Kristalne dvorane, u okviru 12. kola Druge lige grupa Sever, bili bolji odbojkaši Mladosti iz Nove Pazove. Gosti su slavili rezultatom 3:2 u setovima.

     

    Pročitajte još: Matematički i dalje ima šanse za opstanak u eliti ali… (Foto)

     

    – Pre svega, zadovoljan sam rezultatom. Ovog puta nismo računali na bodove. Videli ste da je Mladost veoma iskusna ekipa. Drugi i treći set praktično nismo ni postojali na parketu. Međutim, njihovo malo opuštanje dovelo je do toga da dobijemo prvi i četvrti set. U petom setu oni su opet nametnuli svoj ritam igre. Jednostavno, jako je teško igrati sa ovom mladom ekipom, s obzirom na to da imamo samo dva čoveka u postavi koja su starija od dvadeset godina. Naše je da radimo i da se nadamo da ćemo neku od narednih utakmica pobediti – rekao je, nakon meča, trener zrenjaninskih crveno-belih Predrag Tanacković.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport