• Rvač Proletera Stevan Kojić bronzani na Evropskom prvenstvu

    Takmičar Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Stevan Kojić osvojio je bronzanu medalju na U17 Evropskom prvenstvu, koje se održava u Tirani.   Kojić je do vredne bronze došao u kategoriji do 92 kg.   PROČITAJTE JOŠ: Rusanda iz Melenaca u baražu za popunu Vojvođanske lige „Istok“   Uz težak žreb koji ga je u prvom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rvač Proletera Stevan Kojić bronzani na Evropskom prvenstvu

    Takmičar Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Stevan Kojić osvojio je bronzanu medalju na U17 Evropskom prvenstvu, koje se održava u Tirani.

     

    Kojić je do vredne bronze došao u kategoriji do 92 kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rusanda iz Melenaca u baražu za popunu Vojvođanske lige „Istok“

     

    Uz težak žreb koji ga je u prvom kolu spojio sa takmičarem iz Rusije i nakon poraza koji je usledio, Stevan se do osvajanja medalje borio sa predstavnicima Azerbejdžana i Mađarske. Uz dve izuzetne pobede, a posebno u borbi za odličje gde je savladao Mađara tehničkim tušem rezultatom 9:0, Stevan je pokazao da je sa pravom na pobedničkom postolju.

     

    „Lepo je da je nastavljen kontinuitet osvajanja medalja u ovom uzrastu. Naime, i prošle godine naš takmičar Branko Đukić takođe je došao do bronze“, kažu u Proleteru.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Tim Srbije na ovom prvenstvu vode treneri Proletera Đorđe Miolski i Kristijan Fris.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport