• Rusanda iz Melenaca u baražu za popunu Vojvođanske lige „Istok“

    U prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine održan je žreb za baraž za popunu vojvođanskih fudbalskih liga. Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca će odigrati dve utakmice sa Slogom iz Plandišta za plasman u vojvođanski „Istok“.   Prva utakmica je na programu u subotu, 17. juna, a druga četiri dana kasnije, odnosno u sredu, 21. juna. Obe utakmice […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rusanda iz Melenaca u baražu za popunu Vojvođanske lige „Istok“

    U prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine održan je žreb za baraž za popunu vojvođanskih fudbalskih liga. Fudbalski klub Rusanda iz Melenaca će odigrati dve utakmice sa Slogom iz Plandišta za plasman u vojvođanski „Istok“.

     

    Prva utakmica je na programu u subotu, 17. juna, a druga četiri dana kasnije, odnosno u sredu, 21. juna. Obe utakmice se igraju sa početkom u 17.30 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pokrajina izdvojila sredstva za sportske terene u Zrenjaninu, Melencima, Srpskoj Crnji…

     

    Rusanda je takmičarsku sezonu u Područnoj ligi Zrenjanin završila na drugom mestu, sa ukupno 69 bodova, tri manje od ovogodišnjeg šampiona, Budućnosti iz Srpske Crnje, koja se direktno plasirala u viši rang takmičenja. Melenčani su u 30 odigranih kola zabeležili 22 pobede, tri puta su remizirali i pretrpeli pet poraza.

     

    Protivnik Rusande u baražu, Sloga iz Plandišta, sa 54 boda je zauzela drugo mesto na tabeli Područne fudbalske lige Pančevo. Sloga je 15 puta slavila, devet puta je igrala nerešeno i pretrpela je šest poraza.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Ko će dobiti kartu za Vojvođansku ligu znaćemo posle dvomeča. Do tada, ostaje nam da održimo formu, koja je na zavidnom nivou. Pozivamo sve navijače i ljubitelje kluba da dođu i podrže nas u ovom bitnom trenutku, možda i najbitnijem u poslednjih dvadeset godina“, poručili su nedavno iz FK Rusanda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport