• Rvač Proletera Mate Nemeš dobitnik priznanja „Jovan Mikić Spartak“

    Član Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Mate Nemeš ovogodišnji je laureat priznanja „Jovan Mikić Spartak“, kojim se nagrađuju najbolji sportisti i sportske organizacije u Vojvodini.   Ovogodišnji laureat u kategoriji sportista je Mate Nemeš, rvač Proletera, koji je ove godine ostvario najveći uspeh osvojivši titulu prvaka sveta.   PROČITAJTE JOŠ: Odbojkašice OŠ „Đura Jakšić“ osvojile […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rvač Proletera Mate Nemeš dobitnik priznanja „Jovan Mikić Spartak“

    Član Rvačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Mate Nemeš ovogodišnji je laureat priznanja „Jovan Mikić Spartak“, kojim se nagrađuju najbolji sportisti i sportske organizacije u Vojvodini.

     

    Ovogodišnji laureat u kategoriji sportista je Mate Nemeš, rvač Proletera, koji je ove godine ostvario najveći uspeh osvojivši titulu prvaka sveta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odbojkašice OŠ „Đura Jakšić“ osvojile prvo mesto na okružnom takmičenju

     

    Ove godine nagrađeno je devet dobitnika u šest kategorija. Tokom svih 55 godina, koliko se ovo priznanje dodeljuje, nagrađeno je ukupno 916 sportista, sportskih radnika i organizacija.

     

    Nemešu i ostalim ovogodišnjim dobitnicima priznanje je uručeno na svečanosti u amfiteatru Spensa. Nagrade su uručili pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i predstavnici Sportskog saveza Vojvodine, predvođeni predsednicom Jasminom Juras.

     

    Čestitajući ovogodišnjim dobitnicima, pokrajinski sekretar Dane Basta podsetio je na to da se ovo prestižno sportsko priznanje tradicionalno dodeljuje 55. put. Naglasio je da je ono potvrda za rad i trud našim sportistima i sportskim kolektivima, kao i za njihovo sveukupnno zalaganje i rezultate koje postižu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Svima je poznato koliko je put ka uspehu težak i zahtevan, i sa kakvim se brojnim izazovima sportisti i sportski radnici susreću. Poznato je i to da se snažnom voljom i upornim radom dolazi do vrha. Zato danas želimo da vam ukažemo poštovanje i da vas motivišemo da ne stajete, nego da još snažnije grabite u nove sportske pobede – istakao je Basta.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport