• Odbojkašice OŠ „Đura Jakšić“ osvojile prvo mesto na okružnom takmičenju

    Odbojkaški tim devojčica Osnovne škole „Đura Jakšić“ iz Zrenjanina osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju.   PROČITAJTE JOŠ: Lara Lilić i Lena Stoiljkovski prvakinje države sa pregršt osvojenih medalja   Ekipa u sastavu Vanja i Jovana Gajin, Katarina Nikić, Dejana Koljević i Nina Cvejić, učenice odeljenja VIII-1, zatim Marina Lukač iz VIII-3, Mia Todorović […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice OŠ „Đura Jakšić“ osvojile prvo mesto na okružnom takmičenju

    Odbojkaški tim devojčica Osnovne škole „Đura Jakšić“ iz Zrenjanina osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lara Lilić i Lena Stoiljkovski prvakinje države sa pregršt osvojenih medalja

     

    Ekipa u sastavu Vanja i Jovana Gajin, Katarina Nikić, Dejana Koljević i Nina Cvejić, učenice odeljenja VIII-1, zatim Marina Lukač iz VIII-3, Mia Todorović iz VII-2 i Teodora Stojanović iz VI-1, predvođena nastavnikom Igorom Jakšićem, ostvarila je novi uspeh za ponos.

     

    Do pobede, mlade odbojkašice su došle bez izgubljenog seta. Prvo je savladana ekipa škole „Sveti Sava“ iz Žitišta, rezultatom 2:0, a u finalu su istim rezultatom pobeđene protivnice iz škole „Slavko Rodić“ iz Krajišnika.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvim mestom na okružnom takmičenju, učenice OŠ „Đura Jakšić“ obezbedile su učešće na međuokružnom takmičenju. Ono će se održati 27. decembra u Beogradu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport