• Rukometaši Proletera startovali sa pripremama za novu sezonu

    Prvim treningom u Karađorđevom parku, rukometaši Proletera iz Zrenjanina su u ponedeljak, 3. avgusta, zvanično otpočeli pripreme za sezonu 2020/2021, u kojoj će se drugu godinu za redom takmičiti u najelitnijem domaćem takmičenju, ARKUS ligi.   U novoj sezoni klub će, umesto Ljubomira Obradovića, sa klupe kao prvi strateg voditi Momir Rnić.   Rnić je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši Proletera startovali sa pripremama za novu sezonu

    Prvim treningom u Karađorđevom parku, rukometaši Proletera iz Zrenjanina su u ponedeljak, 3. avgusta, zvanično otpočeli pripreme za sezonu 2020/2021, u kojoj će se drugu godinu za redom takmičiti u najelitnijem domaćem takmičenju, ARKUS ligi.

     

    U novoj sezoni klub će, umesto Ljubomira Obradovića, sa klupe kao prvi strateg voditi Momir Rnić.

     

    Rnić je naveo da je primarni cilj kluba u predstojećoj sezoni zadržavanje superligaškog statusa.

     

    – Čeka nas jedan ozbiljan i studiozan rad. Imamo dosta mladih igrača koji treba da uče i treniraju. Verujem da ćemo imati podršku grada i uprave kluba, te se nadamo da ćemo napraviti jednu dobru atmosferu, koja će dovesti do dobrih igara i rezultata – izjavio je Momir Rnić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičenja u A i B ligi FSG Zrenjanin startuju 30. avgusta

     

    On je dodao da su sedmorica igrača otišla iz kluba. To su krila Radović i Mirić, zatim pivotmeni Džamić i Ilijin, bekovi Elezović i Rnić, kao i golman Knežević.

     

    Nova imena na spisku igrača koji će u predstojećoj sezoni nositi crveno-beli dres su Vesko Barjaktarević i Miloš Kovačević, koji su došli iz Kikinde, kao i odlični Strahinja Ristić, koji je prethodnih nekoliko sezona uspešno nastupao za novobečejsko Jedinstvo.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport