• Rukometaši Proletera poraženi na gostovanju u Beogradu

    RK Obilić (Beograd) – RK Proleter 34:27 (poluvreme 18:10)   Rukometaši Proletera poraženi su u subotu, 5. oktobra, na gostovanju u Beogradu od ekipe Obilića rezultatom 34:27. Utakmica je odigrana u okviru 4. kola ARKUS Super lige Srbije.   Domaća ekipa je mnogo bolje otvorila meč i već u jedanaestom minuta vodila je sa pet […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši Proletera poraženi na gostovanju u Beogradu

    RK Obilić (Beograd) – RK Proleter 34:27 (poluvreme 18:10)

     

    Rukometaši Proletera poraženi su u subotu, 5. oktobra, na gostovanju u Beogradu od ekipe Obilića rezultatom 34:27. Utakmica je odigrana u okviru 4. kola ARKUS Super lige Srbije.

     

    Domaća ekipa je mnogo bolje otvorila meč i već u jedanaestom minuta vodila je sa pet golova razlike (semafor 7:2). Pokušali su Zrenjaninci agresivnijom igrom da dostignu prednost domaće ekipe, te su u devetnaestom minutu bili nadomak poravnanja (semafor 9:8). Ali, ekipa Obilića tada uspeva da se konsoliduje, te je do kraja prvog poluvremena postigla još devet golova, uz samo dva primljena. To je rezultovalo time da se na desetominutni odmor ode sa rezultatom 18:10.

     

    I početak drugog poluvremena pripao je domaćoj ekipi. Tako je već u 36. minutu na semaforu po prvi put stajala dvocifrena razlika u korist Beograđana (22:12).

     

    Pročitajte još: MARKO MARINKOV: Opstanak u eliti ne dovodimo u pitanje

     

    Sve što su do kraja meča izabranici Ljubomira Obradovića uspeli da urade, bilo je da prednost domaćina smanje na prihvatljivih sedam golova razlike.

     

    Najefikasniji u redovima Proletera bio je Uroš Elezović sa sedam postignutih pogodaka, dok je Momir Rnić pet puta zatresao mrežu sjajnog čuvara mreže domaće ekipe Gorana Radovića.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport