• Rukometaši Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ ponovo opštinski prvaci

    Rukometaši Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina ponovo su opštinski prvaci.   Oni su u finalu opštinskog školskog takmičenja savladali vršnjake iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ rezultatom 11:5 i plasirali se na okružno takmičenje, koje će biti održano polovinom marta.   PROČITAJTE JOŠ: Dario Tomić i Strahinja Rašović nastavljaju sa sjajnim rezultatima   Za OŠ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaši Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ ponovo opštinski prvaci

    Rukometaši Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina ponovo su opštinski prvaci.

     

    Oni su u finalu opštinskog školskog takmičenja savladali vršnjake iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ rezultatom 11:5 i plasirali se na okružno takmičenje, koje će biti održano polovinom marta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dario Tomić i Strahinja Rašović nastavljaju sa sjajnim rezultatima

     

    Za OŠ „Žarko Zrenjanin“ su se borili Aleksa Pandurski, Strahinja Milekić, Simon Grubanov, Danilo Ćulafić, Marko Denda, Raden Narančić, Nikola Stanišić, Stefan Radovančev, Stefan Kragujevac, Luka Ivanović, Miloš Jovanov, Lazar Jovanov, Nemanja Ivanović i Marko Javorina.

     

    Trener im je nastavnik Darko Radlinski.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Igrali smo odlično. Očekujemo uspehe i jurimo treće učešće na državnom prvenstvu u školskom rukometu, što do sada nije pošlo za rukom nikom u kolektivnom sportu – kratko je izjavio za portal zrenjaninski.com Darko Radlinski.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Bravo momci,
      u moje vreme je „P. P. Njegos“ bio bolji, generacija sam ’78. Setice se ocevi ovih momaka koji su danas poneli epitet najboljih!
      Cuveni Sava nas je trenirao.
      Tada nam je paritet bio „Dositej Obradovic“, danas je to „Zarko Zrenjanin“.
      Samo hrabro i samo jako, zelim vam puno uspeha u daljem radu, mozda neko od vas vrati rukomet nasega grada na staze stare slave!
      Svako dobro!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport