• Dario Tomić i Strahinja Rašović nastavljaju sa sjajnim rezultatima

    Bokseri Banata iz Zrenjanina Dario Tomić i Strahinja Rašović učestvovali su na pojedinačnom prvenstvu Beograda u boksu, koje je prošlog vikenda održano u Sportskom centru „Banjica“. Prvenstvo je bilo otvorenog tipa, pa su na njemu učestvovali takmičari iz cele Srbije.   Senior Dario Tomić je nastupio u kategoriji do 75kg. On je u finalnom duelu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dario Tomić i Strahinja Rašović nastavljaju sa sjajnim rezultatima

    Bokseri Banata iz Zrenjanina Dario Tomić i Strahinja Rašović učestvovali su na pojedinačnom prvenstvu Beograda u boksu, koje je prošlog vikenda održano u Sportskom centru „Banjica“. Prvenstvo je bilo otvorenog tipa, pa su na njemu učestvovali takmičari iz cele Srbije.

     

    Senior Dario Tomić je nastupio u kategoriji do 75kg. On je u finalnom duelu pobedio protivnika Uroša Pavlovića iz BK Crvena zvezda. Savladao ga je nokdaunom već u prvoj rundi. Sudiji u ringu stoga nije preostalo ništa drugo nego da prekine meč i proglasi Tomića za pobednika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: VK Proleter ostvario maksimalan učinak: Tri utakmice i tri pobede

     

    Junior Strahinja Rašović je nastupio u kategoriji do 70kg. Kao reprezentativac i favorit na ovom prvenstvu, on u finalu očekuje pobednika polufinalnog duela, takmičara BK Profesionalac iz Pančeva Lazara Jevića. Taj meč će biti održan u narednom kolu lige.

     

    – Ovo je jedno iskustvo više za obojicu takmičara, imajući u vidu da Rašovića očekuju mečevi na međunarodnom nivou u dresu reprezentacije, dok je Tomić prelaskom u seniorsku konkurenciju na velikom iskušenju. Zato su svaki naredni meč, pogotovo pobeda, od veoma velikog značaja za nastavak karijere i napredak u daljem takmičenju – kaže trener BK Banat Milivoj Šojić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport