• Rukometaš Proletera Predrag Krivošija na listi top 10 strelaca ARKUS lige

    Igrač Rukometnog kluba Proleter iz Zrenjanina Predrag Krivošija našao se na listi top 10 strelaca ARKUS lige za muškarce. Listu strelaca predvodi Miloš Barudžić, levo krilo Radničkog iz Kragujevca, koji je imao sjajnu sezonu, ali ga je povreda udaljila sa terena i sprečila da odigra poslednja četiri kola. On je na 22 utakmice postigao 176 golova. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometaš Proletera Predrag Krivošija na listi top 10 strelaca ARKUS lige

    Igrač Rukometnog kluba Proleter iz Zrenjanina Predrag Krivošija našao se na listi top 10 strelaca ARKUS lige za muškarce. Listu strelaca predvodi Miloš Barudžić, levo krilo Radničkog iz Kragujevca, koji je imao sjajnu sezonu, ali ga je povreda udaljila sa terena i sprečila da odigra poslednja četiri kola. On je na 22 utakmice postigao 176 golova. Krivošija je na ovoj tabeli zauzeo sedmo mesto, sa 140 pogodaka u 26 utakmica prvog dela ARKUS lige za rukometaše.

     

    – Uvek je lepo biti među top 10, ali su za mene kolektiv i timski duh ispred svega. Ponavljam, drago mi je zbog toga što se moje ime našlo na listi, međutim, ne dajem tome neki preveliki značaj – kaže za portal zrenjaninski.com Predrag Krivošija, koji igra na poziciji levog beka.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kup Vojvodine: Uprkos dominaciji, Jedinstvo posle penala zaustavljeno u četvrtfinalu

     

    Zanimljivo je da se ovaj momak iz Bačke Palanke, koji je rođen 23. marta 1999. godine, našao i na listi deset igrača sa najviše isključenja u aktuelnoj sezoni. Sa 21 isključenjem, Krivošija deli šesto mesto sa saigračem Dušanom Vukadinovićem i Lukom Ivanićem iz Metaloplastike Eliksir.

     

    – Dešava se da dođe do isključenja, pogotovo u skraćenom rosteru igača. Oni koji igraju u oba pravca dosta se troše, pa dođe do pada koncentracije. Ne znam šta bih drugo mogao da kažem tim povodom – ističe Krivošija, koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Bačku Palanku, Vojvodinu, Vrbas i Gajdobru.

     

    predrag krivošija
    Foto: ARKUS liga

     

    Četvrta godina u dresu sa crveno-belim grbom

     

    U redovima zrenjaninskog Proletera je od leta 2019. što znači da mu je ovo četvrta godina u dresu sa crveno-belim grbom. Zrenjaninci su sa ukupno osvojenih 18 bodova zauzeli deseto mesto i obezbedili opstanak u elitnom rangu takmičenja i u narednoj sezoni. Inače, u sezoni 2023/24 ARKUS ligu će činiti 12, umesto 14 klubova, kao što je to bio slučaj do sada.

     

    – Ova sezona je za mene bila jako važna jer sam posle dugo vremena dobio šansu da igram napad. Pre toga je ispred mene bio naš bivši reprezentativac, popularni Momir Rnić. Mislim da sam dosta napredovao kroz sezonu i uspeo da pokažem svoje pravo lice i da se prikažem u najboljem mogućem svetlu. Ako uzmemo sve u obzir, smatram da je ova sezona uspešno završena – navodi Krivošija.

     

    Bez obzira što je zadovoljan sezonom, levi bek Proletera smatra da je došlo vreme za nove izazove.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Nažalost, ovo je moja poslednja sezona u Proleteru. Pamtiću sve lepe momente provedene u ovom klubu, ali mislim da je sada pravo vreme da se napravi korak dalje. Iskoristiću nekoliko slobodnih dana, dok traje pauza, da se odmorim, jer je sezona bila duga i naporna. Posle toga se bacam na posao i krećem da se spremam za pripreme koje me očekuju u avgustu. Planiram dobro da se pripremim za nove utakmice – podvlači Predrag Krivošija.

     

    predrag krivošija
    Foto: ARKUS liga

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport