• Kup Vojvodine: Uprkos dominaciji, Jedinstvo posle penala zaustavljeno u četvrtfinalu

    Nije uspeo Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva da se plasira u polufinale Kupa Vojvodine. I pored dominacije na terenu tokom cele utakmice, Karađorđevčani su juče poraženi u četvrtfinalu od ekipe Donjeg Srema 2015, i to nakon izvođenja jedanaesteraca. Rezultat je glasio: Jedinstvo – Donji Srem 2015 0:0 (1:3).   Ekipa iz Pećinaca branila se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kup Vojvodine: Uprkos dominaciji, Jedinstvo posle penala zaustavljeno u četvrtfinalu

    Nije uspeo Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva da se plasira u polufinale Kupa Vojvodine. I pored dominacije na terenu tokom cele utakmice, Karađorđevčani su juče poraženi u četvrtfinalu od ekipe Donjeg Srema 2015, i to nakon izvođenja jedanaesteraca. Rezultat je glasio: Jedinstvo – Donji Srem 2015 0:0 (1:3).

     

    Ekipa iz Pećinaca branila se konstantno i nije ugrozila gol Magde tokom 90 minuta susreta. S druge strane, igrači Jedinstva, koji su se nakon devet godina opet borili za trofej Kupa Vojvodine, imali su mnogo šansi ali nisu uspeli da ih iskoristile. Na kraju je usledila penal lutrija u kojoj su gosti imali više koncentracije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nezapamćen uspeh stonoteniserki Tornada iz Mihajlova: Bez poraza ušle u Prvu ligu!

     

    – Bila je dosta kvalitetna utakmica. Realno smo bili bolji i konkretniji u akcijama, ali nam je falila realizacija tih šansi koje smo stvarali. Protivnički igrači su nam zapretili samo iz slobodnog udarca sredinom drugog poluvremena. Na kraju su usledili penali i lutrija. Imali su više koncentracije od nas. Mi smo promašili tri od četiri penala, a oni su bili bez promašaja – rekao je za portal zrenjaninski.com kapiten Jedinstva Goran Radišić.

     

    goran radišić fk jedinstvo
    Foto: FK Jedinstvo

     

    U četvrtfinalu završnog dela Fudbalskog kupa Srbije na teritoriji Vojvodine postignuti su sledeći rezultati:

     

    FK Dinamo 1945 (Pančevo) – FK Tekstilac (Odžaci) 1:1 (penalima 5:3);

    FK Bačka 1901 (Subotica) slobodna ekipa;

    FK Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo) – FK Donji Srem 2015 (Pećinci) 0:0 (penalima 1:3);

    FK TSK (Temerin) – FK Hajduk (Divoš) 2:1.

     

    Parovi polufinala, koje je na programu u sredu, 24. maja:

     

    Pančevo: FK Dinamo 1945 – FK Bačka 1901;

    Temerin: FK TSK – FK Donji Srem 2015.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Što se tiče FK Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva, klub nastavlja da se bori u Vojvođanskoj ligi „Istok“. Ove subote Karađorđevčani dočekuju Omladinac FAM iz Botoša, a utakmica je na programu u 17 časova.

     

    – Što se tiče prvenstva, tu je Kikinda definitivno prva. Nama ostaje da u poslednjih pet kola pokušamo da zadržimo drugo mesto – poručuje Goran Radišić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport