• Reprezentativac Nikola Petković bio starter u oba meča protiv Rumunije

    Mladi zrenjaninski fudbaler Nikola Petković bio je starter na obe utakmice koje je omladinska reprezentacija Srbije – U19 (igrači rođeni 2003. i mlađi) odigrala protiv selekcije Rumunije.   Prijateljske utakmice odigrane su 5. i 7. juna u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a omladinski reprezentativci Srbije su iz oba meča izašli kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Reprezentativac Nikola Petković bio starter u oba meča protiv Rumunije

    Mladi zrenjaninski fudbaler Nikola Petković bio je starter na obe utakmice koje je omladinska reprezentacija Srbije – U19 (igrači rođeni 2003. i mlađi) odigrala protiv selekcije Rumunije.

     

    Prijateljske utakmice odigrane su 5. i 7. juna u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a omladinski reprezentativci Srbije su iz oba meča izašli kao pobednici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bagljaš uvek u srcu: Dino Radončić klincima iz kraja popravio koš (Foto)

     

    Izabranici selektora Dejana Brankovića oba puta su slavili identičnim rezultatom – 1:0. Srbija je bila bolji rival i kontrolisala igru, a imala je prilike da rezultat učini ubedljivijim. Međutim, utisak je da selektor Branković može biti zadovoljan kompletnim učinkom.

     

    – Ovo su bile prve dve pripremne utakmice za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Albaniji početkom novembra. Moji utisci su izvanredni. Pokazali smo da smo dobar kolektiv i složan tim. U obe utakmice smo bili bolji od protivničkog tima i pobedili – kaže za portal zrenjaninski.com Nikola Petković.

     

    Mladi vezista srpskog superligaša Čukaričkog dodaje da je zadovoljan svojom igrom. Nada se da će i u nastavku igranja utakmica za svoju zemlju prikazivati takve partije.

     

    – Boravak u Sportskom centru FSS je trajao sedam dana. Sada se vraćam obavezama u klubu, gde kreću pripreme sa prvim timom i odlazak u Sloveniju 24. juna – naglašava Petković.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na dve utakmice protiv Rumunije, u dresu reprezentacije, nastupio je još jedan Zrenjaninac, napadač Voždovca Luka Cvetićanin, koji je na oba meča ušao u drugom delu igre.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport