• Renata Bodo jedna od najtalentovanijih mladih kuglašica (Video)

    Zrenjaninska kuglašica Renata Bodo takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.   Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Renata Bodo jedna od najtalentovanijih mladih kuglašica (Video)

    Zrenjaninska kuglašica Renata Bodo takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.

     

    Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima.

     

    Pročitajte još: Plivač Marko Vujin jedan od promotera zrenjaninskog sporta (Video)

     

    Renata Bodo ima 18 godina i ide u Elektrotehničku i građevinsku školu „Nikola Tesla“. Članica je Kuglaškog kluba Kristal i bavi se kuglanjem već pet godina. Od mnogobrojnih medalja koje je do sada osvojila, ona izdvaja bronzanu medalju sa svetskog prvenstva.

     

    Takođe, dobitnica je nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    – Volela bih da budem upamćena u zrenjaninskom sportu i da nastavim da se bavim kuglanjem – kazala je Renata.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport