• Plivač Marko Vujin jedan od promotera zrenjaninskog sporta (Video)

    Kuglašica Renata Bodo, plivač Marko Vujin, rvač Mate Nemeš i pobednik Specijalne olimpijade Filip Bartole, promoteri su zrenjaninskog sporta. Oni se pojavljuju u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti.   Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura kaže da je u pitanju nastavak akcije započete prošle godine.   – U cilju promocije zrenjaninskog sporta, ali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivač Marko Vujin jedan od promotera zrenjaninskog sporta (Video)

    Kuglašica Renata Bodo, plivač Marko Vujin, rvač Mate Nemeš i pobednik Specijalne olimpijade Filip Bartole, promoteri su zrenjaninskog sporta. Oni se pojavljuju u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti.

     

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura kaže da je u pitanju nastavak akcije započete prošle godine.

     

    – U cilju promocije zrenjaninskog sporta, ali i afirmacije sportista, sportisti koje je nagradio Sportski savez Grada Zrenjanina već drugu godinu zaredom snimili su promotivne spotove. Na ovaj način pokušavamo da skrenemo pažnju javnosti na neophodnost bavljenja fizičkom aktivnošću. Pored toga, naši sportisti promovišu i prave vrednosti zdravog načina života. Potvrđuju i zasluženi epitet koji naš grad sa ponosom nosi – „Zrenjanin – grad sporta“. Sve ovo ima i dodatno poseban značaj, imajući u vidu da je grad Zrenjanin postao kandidat za Evropski grad sporta – ističe Salapura.

     

    Podsećamo, pre nešto više od godinu dana, povodom Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, predstavljen je prvi promotivni spot najboljih zrenjaninskih sportista po izboru Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    U tom spotu predstavljeni su kik-bokserka Marina Đekić, rvač Viktor Nemeš, stonoteniser Dimitrije Levajac, odbojkaš Luka Blagojević, kuglaši Vuk Boškov i Vladana Obrenić, avio-modelar Bojan Gostoić, karatistkinje Anja Milovanović i Dunja Rajić. Projekat su realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.

     

    Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a danas vam predstavljamo Marka Vujina.

     

    Marko Vujin ima 17 godina, član je Plivačkog kluba Proleter i učenik Zrenjaninske gimnazije. Standardni je reprezentativac i državni prvak u juniorskoj kategoriji.

     

    – Plivanjem sam počeo da se bavim sa sedam godina. Omiljena medalja i najznačajniji uspeh mi je zlatna medalja na mom prvom državnom prvenstvu. Te 2017. godine sam prvi put postao državni prvak – kazao je Marko Vujin, čija je najveća želja da učestvuje na Olimpijskim igrama.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport