• Remi u banatskom derbiju: Završnica za infarkt u režiji „Lude družine“

    KMF Tisa (Novi Bečej) – KMF SAS (Zrenjanin) 6:6 (poluvreme 3:2)   Završnicu utakmice kakvu može da izrežira „Luda družina“ ne može niko drugi. Zrenjaninci su to ponovo dokazali u četvrtak, 12. novembra, u Novom Bečeju, u utakmici 9. kola Druge futsal lige Srbije, u kojoj su se sastali domaći KMF Tisa i KMF SAS. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Remi u banatskom derbiju: Završnica za infarkt u režiji „Lude družine“

    KMF Tisa (Novi Bečej)KMF SAS (Zrenjanin) 6:6 (poluvreme 3:2)

     

    Završnicu utakmice kakvu može da izrežira „Luda družina“ ne može niko drugi. Zrenjaninci su to ponovo dokazali u četvrtak, 12. novembra, u Novom Bečeju, u utakmici 9. kola Druge futsal lige Srbije, u kojoj su se sastali domaći KMF Tisa i KMF SAS.

     

    Vodili su Novobečejci sa ubedljivih 6:3 sve do četiri minuta pred kraj ovog više nego zanimljivog duela. Tada je Milivoj Batinica odlučio da se upusti u veliki rizik i da umesto golmana na parket ubaci petog igrača. Igrajući bez čuvara mreže, usredsređeni na napad, Zrenjaninci su uspeli da u roku od samo dva minuta čak tri puta matiraju domaćeg golmana Zorana Ćurčića, te na taj način stignu do izjednačenja i osvajanja jednog boda.

     

     

    Ekipa KMF Tisa ispustila prednost

     

    Mogli su „sasovci“ i do potpunog preokreta, s obzirom na to da, dvadeset sekundi pre poslednjeg sudijskog zvižduka, arbitri nisu dosudili očigledan prekršaj Đorđa Celina nad Dušanom Radenkovićem, koji bi automatski predstavljao i kazneni udarac za zrenjaninsku ekipu.

     

    Šta je, tu je. Obe ekipe morale su da se zadovolje osvajanjem po jednog boda iz velikog banatskog derbija. Kod futsalera Tise ostaje žal što su ispustili ogromnu prednost, a kod Zrenjaninaca što nisu došli do potpunog preokreta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Davor Štefanek posetio Zrenjanin: Ovaj grad ima poseban značaj za mene

     

    Golove za ekipu KMF Tisa postigli su Đorđe Celin u 10, 22. i 34, Čedomir Tomčić u 16. i 25, kao i Lazar Letić u 16. minutu susreta. Strelci za goste iz Zrenjanina bili su Marko Mastilo u 8. i 19, Slađan Novković u 21, Dušan Radenković u 37, kao i Mile Šarenac u 37. i 38. minutu meča.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport