• Raspucani napadač Stefan Popov rešeta protivničke mreže (Foto)

    Napadač Vojvodine 1928 iz Perleza, Zrenjaninac Stefan Popov, ove sezone briljira u Vojvođanskoj ligi „Istok“.   Perležani su u nedelju, na domaćem terenu, pobedili Slobodu iz Novih Kozaraca rezultatom 3:2, a Popov je na ovoj utakmici upisao dva gola i asistenciju.   – Prezadovoljan sam svojim učinkom od početka ove takmičarske sezone. Odigrao sam ukupno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspucani napadač Stefan Popov rešeta protivničke mreže (Foto)

    Napadač Vojvodine 1928 iz Perleza, Zrenjaninac Stefan Popov, ove sezone briljira u Vojvođanskoj ligi „Istok“.

     

    Perležani su u nedelju, na domaćem terenu, pobedili Slobodu iz Novih Kozaraca rezultatom 3:2, a Popov je na ovoj utakmici upisao dva gola i asistenciju.

     

    – Prezadovoljan sam svojim učinkom od početka ove takmičarske sezone. Odigrao sam ukupno 12 utakmica, izostao sam samo sa jedne, protiv Kozare, i to zbog bolesti, i do sada sam postigao 13 golova. Samo na tri utakmice, na kojima sam nastupio u jesenjem delu prvenstva, nisam se upisao u listu strelaca – kaže za portal zrenjaninski.com Stefan Popov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vezista Budućnosti Jovan Tomin upisao i peti pogodak u ovoj sezoni (Foto)

     

    stefan popov

     

    Posle 13 odigranih kola Vojvodina 1928 se nalazi na petom mestu na tabeli, sa 22 boda, sedam manje u odnosu na prvoplasirani Omladinac FAM iz Botoša.

     

    – Odlično smo startovali, ali ništa od toga ne bi bilo da ekipa nije dobra i da saigrači ne funkcionišu sjajno. Dobro se radi na treninzima, ima nas 18 igrača, i rezultati su morali da dođu. Svi u timu pozitivno razmišljamo i nadamo se vrhu tabele na kraju jesenjeg dela sezone. A, ukoliko sve do kraja bude funkcionisalo u najboljem redu, i povratku u Srpsku ligu „Vojvodina“, iz koje smo ispali prošle sezone – navodi Popov.

     

    stefan popov

     

    Narednog meseca puni 20 godina

     

    Inače, Stefan Popov će narednog meseca napuniti 20 godina. Rođen je u Zrenjaninu 18. decembra 2001. Fudbal je počeo da trenira sa šest godina u Radničkom, da bi kasnije prešao u Akademiju Bambi. Ponovo se vratio u Radnički, gde je prošao sve selekcije, od pionira do omladinaca.

     

    Jedno kraće vreme je proveo u Jedinstvu iz Novog Bečeja, a od prošle godine nosi dres Vojvodine 1928 iz Perleza. To znači da je drugi deo prošle sezone odigrao u Srpskoj ligi „Vojvodina“.

     

    stefan popov

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – U klub iz Perleza sam prešao na inicijativu jednog od mojih najboljih drugara Ognjena Kneževića, kog poznajem još od pionirskih dana u Radničkom. On me je pozvao da dođem i to se ispostavilo kao sjajna odluka – zaključuje Stefan Popov.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport