• Ranko Marković već posle nekoliko minuta zatresao protivničku mrežu

    Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša novu takmičarsku sezonu u Vojvođanskoj ligi „Istok“ startovao je trijumfom na gostovanju u Omoljici. Omladinac je pobedio Mladost rezultatom 2:0, a golove za gostujuću ekipu postigle su novajlije u redovima Botošana – Ranko Marković i Luka Živojinov.   Marković je mrežu na protivničkom golu zatresao već u petom minutu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ranko Marković već posle nekoliko minuta zatresao protivničku mrežu

    Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša novu takmičarsku sezonu u Vojvođanskoj ligi „Istok“ startovao je trijumfom na gostovanju u Omoljici. Omladinac je pobedio Mladost rezultatom 2:0, a golove za gostujuću ekipu postigle su novajlije u redovima Botošana – Ranko Marković i Luka Živojinov.

     

    Marković je mrežu na protivničkom golu zatresao već u petom minutu, dok je Živojinov bio precizan u 41. minutu, pa su tako pitanje pobednika rešili već u prvom delu utakmice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Izborna skupština Fudbalskog saveza grada Zrenjanina 27. avgusta

     

    – U prošlu utakmicu smo ušli sa ogromnin motivom i željom za dokazivanjem. Tokom cele utakmice smo pravili šanse i borili se bez prestanka. Dosta smo podmladili tim, odlično treniramo i pravimo ekipu za buduće sezone – izjavio je za portal zrenjaninski.com strelac prvog gola Ranko Marković.

     

    U drugom kolu, koje je na programu u nedelju, Omladinac FAM na svom terenu dočekuje Vojvodinu 1928 iz Perleza.

     

    – Od sledeće utakmice očekujem isto kao i od svake naredne, a to je isključivo pobeda – naglašava Marković.

     

    Botošani su, inače, ovih dana predstavili još tri pojačanja. Povratnik Vid Sarić se posle izleta u Novi Sad vraća u redove Omladinca.

     

    „Prošlu sezonu je završio sa nekoliko sjajnih partija i nadamo se da će nastaviti u tom ritmu“, saopštio je FK Omladinac FAM.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Klub je jači i za još jednog talentovanog mladog momka. Iako mu je tek 19 godina, može se reći da je iskusan igrač, a igrao i u OFK Beogradu. U pitanju je Zrenjaninac Luka Šari, univerzalni defanzivac i dečko koji bi trebalo da donese mnogo na podizanju kvaliteta igre. Botošanima se pridružio i Radomir Krstin, nekadašnji ofanzivac zrenjaninskog Radničkog.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport