• Izborna skupština Fudbalskog saveza grada Zrenjanina 27. avgusta

    Izborna skupština Fudbalskog saveza grada Zrenjanina biće održana u subotu, 27. avgusta, s početkom u 10 časova, u Gradskoj kući, odlučio je Izvršni odbor FSG.   Skupština ima 36 članova, a na dnevnom redu će se naći izbor novog rukovodstva FSG Zrenjanin.   PROČITAJTE JOŠ: In memoriam: Preminuo poznati zrenjaninski košarkaš Kosta Arsenijević   Klubovi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izborna skupština Fudbalskog saveza grada Zrenjanina 27. avgusta

    Izborna skupština Fudbalskog saveza grada Zrenjanina biće održana u subotu, 27. avgusta, s početkom u 10 časova, u Gradskoj kući, odlučio je Izvršni odbor FSG.

     

    Skupština ima 36 članova, a na dnevnom redu će se naći izbor novog rukovodstva FSG Zrenjanin.

     

    PROČITAJTE JOŠ: In memoriam: Preminuo poznati zrenjaninski košarkaš Kosta Arsenijević

     

    Klubovi i stručne organizacije trenera i sudija treba da dostave punomoćja za svoje delegate na obrascu FSG.

     

    Osim izbora predsednika i dva potpredsednika, na dnevnom redu će se naći i izbor članova Izvršnog odbora, Nadzornog odbora, Disciplinske komisije i Komisije za žalbe.

     

    Izvršni odbor, uz predsednika i dva potpredsednika Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, čini još osam članova. Nadzorni odbor, Disciplinska komisija i Komisija za žalbe imaju po tri člana.

     

    Kako je portal zrenjaninski.com već pisao, sadašnji Izvršni odbor je predložio da kandidat za predsednika FSG Zrenjanin bude Velibor Mladenovć (45). On bi na toj funkciji bio u naredne četiri godine.

     

    Velibor Mladenovć je nekadašnji fudbaler, trener sa A licencom, dosadašnji predsednik Stručne organizacije trenera FSG Zrenjanin.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U skladu sa Statutom Fudbalskog saveza Srbije, ostale kandidature se mogu dostaviti do 23. avgusta, uz osnovni uslov, a to je potpis ovlašćenih članova iz pet klubova ili stručnih organizacija.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport