• Radnički uknjižio tri nova boda, strelci Mehmed Avdić i Boris Ćirić

    FK Radnički (Sremska Mitrovica) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:3 (poluvreme 0:2)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog uknjižili su nova tri boda nakon pobede nad istoimenom ekipom u Sremskoj Mitrovici rezultatom 1:3, u okviru 8. kola Srpske lige grupa Vojvodina.   Strelci za Zrenjanince bili su Mehmed Avdić u 9. i 67. minutu, kao i Boris Ćirić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički uknjižio tri nova boda, strelci Mehmed Avdić i Boris Ćirić

    FK Radnički (Sremska Mitrovica) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:3 (poluvreme 0:2)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog uknjižili su nova tri boda nakon pobede nad istoimenom ekipom u Sremskoj Mitrovici rezultatom 1:3, u okviru 8. kola Srpske lige grupa Vojvodina.

     

    Strelci za Zrenjanince bili su Mehmed Avdić u 9. i 67. minutu, kao i Boris Ćirić u 27. minutu. Počasni pogodak za domaće postigao je Glišić u 89. minutu susreta.

     

    Pročitajte još: Rukometaši Proletera poraženi na gostovanju u Beogradu

     

    Ovom pobedom, izabranici Predraga Kandića napredovali su do petog mesta na tabeli, sa ukupno sakupljenih četrnaest bodova.

     

    U narednom kolu, Radnički će u subotu, 12. oktobra, na stadionu kraj Skrobare dočekati imenjaka iz Sombora, koji trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport