• Radnički pretrpeo još jedan poraz, Bratstvo osvojilo tri boda (Foto)

    FK Radnički – FK Bratstvo (Prigrevica) 0:1   Fudbaleri Radničkog doživeli su i deveti ovosezonski poraz, izgubivši u subotu, 25. maja, na domaćem terenu minimalnim rezultatom 1:0 od ekipe Bratstva iz Prigrevice. Utakmica je odigrana u okviru 32. kola Srpske lige grupa Vojvodina.   Tokom prvog poluvremena Zrenjaninci su bili dominantnija ekipa na terenu. Stvarali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički pretrpeo još jedan poraz, Bratstvo osvojilo tri boda (Foto)

    FK Radnički – FK Bratstvo (Prigrevica) 0:1

     

    Fudbaleri Radničkog doživeli su i deveti ovosezonski poraz, izgubivši u subotu, 25. maja, na domaćem terenu minimalnim rezultatom 1:0 od ekipe Bratstva iz Prigrevice. Utakmica je odigrana u okviru 32. kola Srpske lige grupa Vojvodina.

     

    Tokom prvog poluvremena Zrenjaninci su bili dominantnija ekipa na terenu. Stvarali su šanse, ali golman gostiju Grbić uspevao je u više navrata da sačuva svoju mrežu. Dve najizglednije prilike da Radnički dođe do vođstva desile su se u drugom i trideset devetom minutu. U prvoj, Bjelica nakon izvedenog kornera šalje loptu ka oviru gola glavom, dok je drugu kolosalnu šansu imao Milivojev. On je sa više od 20 metara uputio snažan šut. Ali, u oba navrata raspoloženi Grbić uspeva da sačuva svoju mrežu.

     

    Pročitajte još: Futsal ekipa SAS-a nije uspela da se plasira u Prvu ligu Srbije

     

    Početkom drugog poluvremena, trener domaćih Predrag Kandić uvodi u igru Kovačevića i Radosavljevića sa željom da napad domaće ekipe postane još ubojitiji. Međutim, jednu od retkih šansi na ovom meču za goste iz Prigrevice, u 65. minutu, koristi Šveljo. On snažnim šutem sa distance uspeva da zatrese mrežu Đurića, te na taj način postavi konačnih 0:1.

     

    Nakon ovog kola, zrenjaninski Radnički pao je na deseto mesto na tabeli, a u narednom kolu Zrenjanince očekuje veoma teško gostovanje protiv drugoplasirane ekipe kulskog Hajduka 1912.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport