• Futsal ekipa SAS-a nije uspela da se plasira u Prvu ligu Srbije

    KMF Jastrebac (Blace) – KMF SAS 4:3 (poluvreme 1:2)   Što zbog nedostatka sportske sreće, što zbog kardinalnih grešaka sudija, fusal ekipa zrenjaninskog SAS-a nije uspela da se plasira u Prvu ligu Srbije. U ponedeljak, 20. maja, Zrenjaninci su poraženi u Blacu od ekipe Jastrepca rezultatom 4:3 u majstorici plej ofa za plasman u najelitnije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Futsal ekipa SAS-a nije uspela da se plasira u Prvu ligu Srbije

    KMF Jastrebac (Blace) – KMF SAS 4:3 (poluvreme 1:2)

     

    Što zbog nedostatka sportske sreće, što zbog kardinalnih grešaka sudija, fusal ekipa zrenjaninskog SAS-a nije uspela da se plasira u Prvu ligu Srbije. U ponedeljak, 20. maja, Zrenjaninci su poraženi u Blacu od ekipe Jastrepca rezultatom 4:3 u majstorici plej ofa za plasman u najelitnije domaće takmičenje.

     

    Povela je futsal ekipa SAS-a već u 4. minutu susreta pogotkom Lojpura. Domaći su do poravnanja rezultata stigli u 15. minutu preko Micića da bi u poslednjim trenucima prvog dela igre Tomin zatresao mrežu Jastrepca. Na taj način je doneo prednost ekipi SAS-a. Rezultatom 1:2 otišlo se na zasluženi odmor.

     

    Pročitajte još: Pobedom proslavili plasman u najviši rang takmičenja

     

    Ekipa iz Blaca mnogo agresivnije otvara drugo poluvreme. Već u 24. minutu preko Vuletića poravnava rezultat na 2:2, da bi pogotkom Rašovića u 33. minutu susreta napravila veliki preokret. Zrenjaninci se ni tada nisu predavali, te su golom Radenkovića u 37. minutu došli do izjednačenja na 3:3. Ipak, sve nade da bi „Luda družina“ ostvarila plasman u Prvu ligu srušio je napadač Jastrepca Tanasković. On je pogotkom u 38. minutu postavio konačan rezultat 4:3.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport