• Radnički pobedom okončao seriju od sedam kontrolnih utakmica (Foto)

    FK Radnički – OFK Beograd 1:0 (poluvreme 0:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog pobedom su okončali seriju od sedam kontrolnih utakmica pred nastavak šampionata. Oni su u subotu, 29. februara, pred nešto više od 300 promrzlih gledalaca, savladali OFK Beograd rezultatom 1:0.     Crveno-crni sa Skrobare pružili su sasvim korektnu igru, stvorili nekoliko izglednih šansi, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički pobedom okončao seriju od sedam kontrolnih utakmica (Foto)

    FK Radnički – OFK Beograd 1:0 (poluvreme 0:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog pobedom su okončali seriju od sedam kontrolnih utakmica pred nastavak šampionata. Oni su u subotu, 29. februara, pred nešto više od 300 promrzlih gledalaca, savladali OFK Beograd rezultatom 1:0.

     

     

    Crveno-crni sa Skrobare pružili su sasvim korektnu igru, stvorili nekoliko izglednih šansi, te zasluženo slavili protiv veoma dobrih „romantičara“.

     

    Pročitajte još: BAMBI, HVALA ZA SVE: Partizan se oprostio od igrača, oglasio se i Tošić

     

    Jedini gol na meču postigao je Nikola Grbić u 65. minutu, koji je odlično iskoristio centaršut Nikole Krstinića, te sa nepuna četiri metra prosledio loptu glavom u nebranjeni geo mreže gostiju sa Karaburme.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport