• BAMBI, HVALA ZA SVE: Partizan se oprostio od igrača, oglasio se i Tošić

    S porukom „Bambi, hvala za sve“, Fudbalski klub Partizan danas se i zvanično oprostio od svog igrača Zorana Tošića. On će karijeru da nastavi u Kini.   Partizan je potvrdio da je Zrenjaninac Zoran Tošić Bambi od četvrtka, 27. februara, i zvanično postao igrač kineskog drugoligaša Tajzu Juandija. Time se oprostio od kluba u Humskoj. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BAMBI, HVALA ZA SVE: Partizan se oprostio od igrača, oglasio se i Tošić

    S porukom „Bambi, hvala za sve“, Fudbalski klub Partizan danas se i zvanično oprostio od svog igrača Zorana Tošića. On će karijeru da nastavi u Kini.

     

    Partizan je potvrdio da je Zrenjaninac Zoran Tošić Bambi od četvrtka, 27. februara, i zvanično postao igrač kineskog drugoligaša Tajzu Juandija. Time se oprostio od kluba u Humskoj.

     

    FK Partizan se Zoranu Tošiću zahvalio za poslednje dve i po godine, koliko je u drugom mandatu proveo u crno-belom dresu. Kako je navedeno u saopštenju, on je svojim igrama doprineo osvajanju Kupa i plasmanima i igrama u Ligi Evrope.

     

    FK Partizan i Zoran Tošić sporazumno su se dogovorili o prekidu saradnje, kao i dinamici isplate dugovanja.

     

    „Zoranu Tošiću želimo puno sreće u daljoj karijeri. Želimo mu da u Kini nastavi da postiže još veće uspehe nego do sada“, navodi se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: Raspored utakmica na stadionu Radničkog, bazenu i u Medisonu

     

    Porukom na svom instagram profilu oglasio se i Zoran Tošić.

     

    – Hvala saigračima, treneru Savi Miloševiću i njegovom stručnom štabu, upravi i svim zaposlenima u klubu, kao i navijačima, na saradnji i podršci svih ovih godina. Ovo nije zbogom nego doviđenja – poručio je Tošić.

     

    https://www.instagram.com/p/B9G9uYUHKEx/

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport