• Radnički odigrao nerešeno, Bjelica i Kovačević se upisali u strelce (Foto)

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina odigrao je danas kod kuće nerešeno protiv Hajduka 1912, u okviru 33. kola Srpske lige Vojvodina.   Utakmica je završena rezultatom 2:2, dok je na poluvremenu rezultat bio 1:1.   PROČITAJTE JOŠ: Čuvena medalja Ivane Španović na izložbi “Put pravih vrednosti” (Foto)   Crveno-crni iz grada na obalama Begeja vodili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički odigrao nerešeno, Bjelica i Kovačević se upisali u strelce (Foto)

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina odigrao je danas kod kuće nerešeno protiv Hajduka 1912, u okviru 33. kola Srpske lige Vojvodina.

     

    Utakmica je završena rezultatom 2:2, dok je na poluvremenu rezultat bio 1:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Čuvena medalja Ivane Španović na izložbi “Put pravih vrednosti” (Foto)

     

    Crveno-crni iz grada na obalama Begeja vodili su dva puta golovima Bjelice i Kovačevića. Međutim, gosti iz Kule uspeli su da izjednače oba puta. Strelci za Hajduk 1912 bili su Laćarak i Vlaisavljević.

     

     

    Zrenjaninci se posle 33 odigrana kola nalaze na devetom mestu na tabeli, sa ukupno osvojenih 50 bodova. Ubeležili su 14 pobeda i 11 poraza, dok su osam puta odigrali nerešeno.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U sledećem kolu Radnički gostuje u Starim Banovcima, gde će snage odmeriti sa ekipom Dunava, koja je trenutno pretposlednja na tabeli.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport