• Milan Piperski novi selektor bokserske reprezentacije Srbije

    Zrenjaninac Milan Piperski novi je selektor bokserske reprezentacije naše zemlje, saopštio je Bokserski savez Srbije. Ovu odluku doneo je Upravni odbor BSS nakon prestanka saradnje sa Miodragom Perunovićem.   Naš proslavljeni šampion Milan Piperski bio je dosadašnji selektor omladinskih selekcija. Omladince je, nakon što je on imenovan za selektora reprezentacije, preuzeo Dragan Vasiljević Durunga. Vasiljević […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Milan Piperski novi selektor bokserske reprezentacije Srbije

    Zrenjaninac Milan Piperski novi je selektor bokserske reprezentacije naše zemlje, saopštio je Bokserski savez Srbije. Ovu odluku doneo je Upravni odbor BSS nakon prestanka saradnje sa Miodragom Perunovićem.

     

    Naš proslavljeni šampion Milan Piperski bio je dosadašnji selektor omladinskih selekcija. Omladince je, nakon što je on imenovan za selektora reprezentacije, preuzeo Dragan Vasiljević Durunga. Vasiljević radi i sa kadetima i juniorima.

     

    Piperski je na mestu kondicionog trenera zadržao Igora Tomaševića. Za asistenciju je pozvao sve lične trenere boksera koji su se našli na njegovom spisku, po ugledu na najuspešnije bokserske zemlje sveta. Od trenera su se odazvali Miodrag Milić, Mane Marčeta i Vratislav Pešić. Ostali su najavili priključivanje timu u kasnijem periodu.

     

    Pročitajte još: U toku je letnji prelazni rok u Fudbalskom savezu Grada Zrenjanina

     

    Bokserska reprezentacija Srbije, inače, započela je tronedeljne bazične pripreme na Zlatiboru. Srpski bokseri na našoj planinskoj lepotici bruse formu za dolazeće Svetsko prvenstvo čiji start je zakazan za 12. septembar u Jekaterinburgu.

     

    Nakon pauze koju su imali posle Evropskih igara održanih u Minsku, naši bokseri su imali neophodna testiranja na odseku za Fiziologiju napora na VMA u Beogradu. Na osnovu dobijenih rezultata stručni štab je napravio plan i program i pragove napora svakom bokseru pojedinačno.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport