• Radnički kreće u borbu za opstanak, Naftagas ide u goste prvoplasiranoj ekipi

    Ovog vikenda startuje prolećni deo prvenstva Srpske lige Vojvodina. Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina u subotu, u okviru 16. kola, dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove. Utakmica na stadionu kraj skrobare počinje u 14.30 časova.   Radnički, koji se trenutno nalazi na začelju tabele, sa svega devet osvojenih bodova, kreće u borbu za opstanak u srpskoligaškom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički kreće u borbu za opstanak, Naftagas ide u goste prvoplasiranoj ekipi

    Ovog vikenda startuje prolećni deo prvenstva Srpske lige Vojvodina. Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina u subotu, u okviru 16. kola, dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove. Utakmica na stadionu kraj skrobare počinje u 14.30 časova.

     

    Radnički, koji se trenutno nalazi na začelju tabele, sa svega devet osvojenih bodova, kreće u borbu za opstanak u srpskoligaškom društvu. Crveno-crni su saopštili da su se vratili na standardan termin odigravanja utakmica, sa željom da uz podršku što većeg broja navijača poprave plasman na tabeli Srpske lige Vojvodina, koja će u nastavku imati 15 klubova, s obzirom na to da je Radnički iz Sombora i zvanično istupio iz lige.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dalibor Galić (OFK Stajićevo): Sve je moguće u nastavku prvenstva

     

    Drugi naš predstavnik u srpskoligaškom karavanu, Fudbalski klub Naftagas iz Elemira, takođe igra u subotu, od 14.30 časova. Elemirci će već na startu prolećnog dela sezone snage odmeriti sa prvoplasiranom ekipom na tabeli, Tekstilcem iz Odžaka, koji trenutno beži Naftagasu sedam bodova.

     

    „Spremno dočekujemo prvu utakmicu. Idemo odmah u goste prvoplasiranoj ekipi koja je u utakmici odigranoj u Elemiru „iščupala“ bod u poslednjim momentima susreta. Što se tiče lige, došlo je do nekih promena. Radnički iz Sombora je, nažalost, zvanično istupio iz lige i svim ekipama su izbrisane utakmice odigrane protiv tog tima, pa sada i tabela izgleda nešto drugačije. To dalje znači i da se neći igrati utakmica u drugom kolu nastavka, pa ćemo prvu utakmicu na našem terenu igrati tek u četvrtom kolu druge polusezone protiv komšijskog Radničkog iz Zrenjanina. No, šta je tu je. Radujemo se nastavku prvenstva i čekamo subotu“, poručili su iz Naftagasa.

     

    Trenerima poručeno da poštuju kodeks ponašanja

     

    Uoči nastavka takmičenja, u prostorijama Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu je organizovan seminar za trenere klubova Srpske lige Vojvodina i tri grupe Vojvođanske lige. Učesnike seminara su pozdravili Duško Grujić, predsednik Organizacije trenera Fudbalskog saveza Vojvodine, i Miodrag Cvijić, generalni sekretar FSV.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Savršeni pokloni za partnera: Kako obradovati dragu osobu

     

    Cvijić je tom prilikom poručio trenerima da poštuju kodeks ponašanja prilikom vođenja timova, shodno velikom broju izrečenih disciplinskih sankcija u jesenjem delu, odnosno opomena i isključenja.

     

    Naglasio je da treneri svojim ponašanjem treba da budu primer ostalim akterima. Ujedno je svima poželeo uspešno proleće.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport