• Radnički grabi ka trofeju: Penal serijom do finala Kupa Vojvodine

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog finalisti su Kupa Vojvodine!   Plasman u odlučujuću utakmicu ovog prestižnog takmičenja Zrenjaninci su izborili nakon odličnog meča i boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv ekipe Mladosti u Omoljici.   Posle regularnih 90 minuta rezultat je bio 1:1, tako da je penal lutrija odlučila koji tim će izboriti plasman u finale Kupa.   Junak […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički grabi ka trofeju: Penal serijom do finala Kupa Vojvodine

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog finalisti su Kupa Vojvodine!

     

    Plasman u odlučujuću utakmicu ovog prestižnog takmičenja Zrenjaninci su izborili nakon odličnog meča i boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv ekipe Mladosti u Omoljici.

     

    Posle regularnih 90 minuta rezultat je bio 1:1, tako da je penal lutrija odlučila koji tim će izboriti plasman u finale Kupa.

     

    Junak penal serije bio je čuvar mreže zrenjaninskih crveno-crnih Nemanja Radović. On je uspeo da zaustavi tri šuta domaće ekipe sa bele tačke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkašice Proletera startovale sa pripremama za nastupajuću sezonu

     

    Treba napomenuti da je u regularnom delu meča Radnički poveo sa 0:1 golom Nikole Kozlovačkog u 8. minutu. Ekipa Mladosti je izjednačila u 60. minutu susreta.

     

    U finalnom duelu, Radnički će se sastati sa ekipom Jedinstva iz Rumenke, koja je u drugom polufinalnom meču savladala FK Feniks 1995 iz Apatina rezultatom 2:1.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin